Stimați tovarăși și pretini comuniști, cititori ai uișagului nost și mai komunist, despre strada Mărului am mai scris. Nu numa noi, ci mai toată presa arădeană care nu este aservită diktatorului Falcă botoxatu, cel care a adus, împreună cu gașca lui de suflători în drâmbă, Arad la stadiul de comună. Una mai răsărită, ce-i drept, situată între Timișoara și Oradea. Și, despre Mărului vorbind, nu s-a întâmplat nimic, sau mai nimic.

Strada Mărului, situată la marginea cartierului Alfa, în imediata apropiere a râului Mureș, pe lângă că este un focar de infecție, cu cocioabe ridicate ilegal, a devenit de ani buni de zile și o groapă de gunoi neautorizată, unde aruncă cine ce vrea, de la resturi menajere la reziduri provenite din construcții, demolări etc.

Încă din 25 martie a.c. (anul curent, pentru Falcă botoxatul, Bibi pădurarul și alții ca ei) se lăuda „primarul” Bibarț pă feisbuk-ul lui propriu și personal (unde scriu supușii plătiți gras din banii arădenilor) că va începe demolările pă Mărului în forță. Le-o fi inceput el, în mintea lui, cu forța unei beșini vinită după ce o mâncat o ciorbă dă păsulă în pită, cu ceapă vânătă. Atâta s-o scremut saracu Bibi să dărâme vreo două cocioabe nenorocite, care oricum picau la un vânt mai serios, dă s o „răhățât” pă el. Nu ne este rușine nici cu cei de la CONEL, ENEL sau cum dracu s-o mai chema firma ce ne ia bani grei din jeb, care au reușit să debranșeze de la rețeaua electrică pe câțiva dintre „brunegri” care s-au legat ilegal la stâlpii de curent care trec prin zonă. Și kă kam atât. Bibi, pădurarul șef al comunei Arad, s-a lăudat în presa aservită și plătită încă de pe vremea botoxatului de Falcă, și GATA! Un fâs mare, o „mare” realizare bifată și aruncată în ochii arădenilor care mai pun botul la vrăjeli ieftine.

Astăzi, că doar nu ieri, revenim cu un alt set de fotografii din zona Mărului, pentru a vedea arădenii de unde poate izbucni, Doamne Ferește, un focar de infecție, pe lângă altele care mai sunt în comuna Arad.

Despre proiectul (vezi foto cu panoul încârnit) prin care s-au „scurs” banii pentru reabilitarea străzii Mărului, într-ul episod viitor.

P.S. Știați că de curând comuna noastră are un nou city manager în persoana unui tânăr liberal, fost lipitor de afișe electorale, Bogdan Boca, pe numele său de scenă. Oare cu ce se ocupă (și) acest membru de partid liberal prin Primărie, că nu s-a mai auzit nimic de el în ultima vreme? Cât despre Miliția locală, condusă de fostul sekurist Adrian Toma, cel care cumulează, ilegal zic unii mai dăștepți și informați ca noi, pensia specială cu salariul baban de director al Poliției lui Falcă și Bibarț, ce să mai zicem? Milițienii patrulează doar pe floaștăr, în mașini noi, echipați „ștoc”, care sunt dotați material mult mai bine decât cei din Poliția națională, și plătiți din banii arădenilor plătitori de taxe și impozite locale. Printre cele mai mari din țară, dacă nu cele mai mari.

 

Adrian Bar BEȘ

https://flacara-rosie.ro/2021/06/13/strada-marului-groapa-de-gunoi-a-primariei-arad/