Eu n-am fost printre cei care au dorit plecarea lui Balint, dar au fost mulți dintre prietenii și cunoștințele mele care și-au dorit acest lucru, care l-au acuzat (argumentat, de cele mai multe ori) că ar fi principalul vinovat de locul ocupat de actualmente de UTA, vinovat de seria de zece meciuri fără victorie.
Eu, în comentariile mele, am încercat să „repartizez” această vină nu doar asupra antrenorului, ci și asupra unor jucători.
Fondul problemei rămâne, totuși, plecarea lui Balint!
***
Sper ca eu să mă înșel, dar abia acum simt niște frisoane legate de viitorul echipei în acest campionat. Jucătorii vor putea să joace în continuare „la alibi”. Noul antrenor va da vina pe fostul și pe faptul că nu poate face minuni. Programul e greu în următoarele trei etape. Sper să batem Dinamo, Mioveniul și Clinceniul, să nu pierdem cu Sepsi și să scoatem cel puțin un egal de la Craiova, poate și de la Târgoviște.
P.S. O victorie cu Sepsi, un rezultat favorabil la CFR, eventuale victorii la Chindia și Craiova Mititică reprezintă deja bonusuri, în viziunea mea!
Teofil GRĂDINARU