Dacă tot a apărut știrea cu digitalizatrea de servicii din Primăria Arad, ne-am gândit să sprinjinim initiativa primariei și să „digitalizam” și noi putin informațiile în ceea ce privește viitorii „securiști” (blue eyes) care fac parte și care EXISTĂ CU ADEVĂRAT în Poliția Locală, aceasta pentru a afla tot aradeanul plătitor de taxe și impozite pe ce și pe cine li se duc banii!
ATENȚIE!
În data de 16.02.2022 Primăria Arad, prin Poliția Locală Arad, va organiza un concurs de ocupare a ultimului post disponibil de șef  de serviciu din cadrul Dispeceratului Poliției Locale Arad, examen dedicat fără echivic, încă unui „securist” (ochii albaștri) impus de șeful Poliției Locale, Toma Adria, primarului Bibarț, „securist” care trebuie să ocupe urgentă aceasta funcție de șef Serviciu Dispecerat Tehnic și Analiză Individ pe care Toma îl promovează într-un ritm (cardiac) foarte alert, iar acesta, se spune că este nimeni altul decât nepotul” fostei primarițe de la Zădăreni, pe numele său FELNACICHI NENAD!
ACEST EXAMEN care vizează șefia Dispeceratului nu este publicat pe pagina digitalizată a Primăriei (noi nu am găsit), fiind ținut ascuns de către cineva de la resurse „omenești” împreună cu Tomma și cu Bocca! Păi nu? De ce să se mai înscrie și alți la concurs, că doar trebuie să promoveze omul lui Toma Adrian, nu?
Numărul total de șefi puși și impuși de Toma în funcțiile importante din Poliția Locală Arad au ajuns la (negri mititei) și o porumbiță, în total.
NOMINAL!
Memet Iulian( Ordine Publică)
Motrea Marian( Ordine Publică și Circulație)
Felnacichi Nenad ( Dispecerat)
Balint Laviniu ( Mediu)
Albulescu ADRIAN (Tehnic Informatic)
Moț Delia (Compartiment Analiză)
Colda Robert (sef juridic)
Florea Ciprian Nicolae, verisorul primar al distinsei soții lui Toma (șef Compartiment Intervenție)
Claudia Grozavu (aceasta noua achizitie a lui Toma, porumbița Claudia Grozavu este nimeni alta decat Directoarea Economică din Primaria Arad. Venirea aceastei este cât se poate de dubioasă, adică să pleci de pe o funcție de Director din Primărie și să ajungi pe o funcție operativă la Protecția Mediului în subordinea lui Toma, asta spune multe! Cu Siguranță i se va pregăti, o funcție de conducere la urmatoarea reorganizare, dar numai dacă îi promite jucaușului Tomița că își păstrează statutul de porumbiță și după ce devine sefă! (vezi foto cu porumbița)
Domnule Primar Falcă, informatia aceasta ați stiut-o? (Ne bucurăm că vă putem fi de folos)
Nu îi menționăm aici pe Corina Pecican, Hava Adrian, Barna Florin, Tudose Laurențiu și Gheorghita Laura, oameni care au urcat treaptă cu treaptă până au ajuns în postura de a putea da examen pentru ocuparea funcție de șef, în perioada 2011-2012 pe vremea dlui primar Falcă și a doamnei de fier.
Aceștia cinci sunt oamenii de care Toma și Bibart vor să scape cu orice preț.
Tomiță a început cu prima doamnă enumerată mai sus (dar nu a lui Toma, ci doar pe lista acestuia) este nimeni alta decât „suflețelul” lui Gheorghe Stoian, adică Corina Pecican, funcție pe care Tomma și Bocca au început să facă presiune să o revendice. Voci din interiorul serviciului Construcții spun că Toma a făcut tot posibilul să scape de dl.SCHWEIZER pe care l-a și trimis forțat la pensie! Păcat! Era un om de valoare în Poliția Locală! (VOM REVENI CU ALTE INFORMAȚII).
Revenind la subiectul principal, CONCRET, micul „securist”, cel care va da examen pe funcția de ȘEF SERVICIU LA DISPECERAT, va avea subiectele pentru examen gata pregătite de Toma, iar micuțul „securist” în devenire, Nenad va știi ce să învețe, ce să scrie, poate chiar va veni cu lucrarea redactată de acasă și toate acestea cu știința surselor și resurselor umane din Primarie.
Acesta trebuie doar să se prezinte pentru că examenul este ca și luat.
DIN COMISIA de examinare mai fac parte, domnii Barna Florin și Hava Adrian, iar rolul acestora este important deoarece aceștia nu ar mai trebui să ii mai permită directorului Toma să facă singur subiectele!
Fiecare membru din comisie are dreptul la a propune subiecte chiar în ziua examenului, nu cum s-a procedat la ultimele examene, mai exact de când a venit Toma acolo unde ceilalți membrii din comisia de examen au făcut doar figurație. Este și acesta un mod securist de a se folosi de ei, folosind oarecum un santaj psijologic la adresa acestora, mimând un gest prin care le transmite că : „dacă faceti ca mine, vă dau pace”…
Atenție!
Facem precizarea că la ultimul examen de ȘEF Serviciu Ordine Publică și Supraveghere Comunitară, unul din membrii comisiei, nu dăm nume, a fost constrâns să dea o nota de trecere d-lui Memet Iulian, chiar dacă acesta nu merita, astfel încât acesta să promoveze examenul în fața domnului Șoica Marius, un polițist corect și competent! (dacă nu credeți, verificați lucrarea).
Acest mic „securist” (ochii albaștri) Felnacichi Nenad, a lucrat la Serviciul de Ordine Publică, în subordinea lui Hava Adrian, iar la evaluare calificativul care i-a s-a dat a fost de satisfăcător, evaluare fiind făcută de șeful său direct.
Iată că nu contează pentru primatul Bibart ce evaluari ai avut în ultima vreme sau ce serviciu public ai prestat la Poliția Locală în ultimii ani, ci contează să fii „nepotul” fostei primărițe de la Zădăreni, în condițiile în care legea nu-ți permite să fii Șef sau să promovezi la funcția de Șef dacă nu ai măcar calificativul de „Bine”. DA! DA! ATI AUZIT BINE! PRIMĂRIȚA DE LA ZĂDĂRENI! Petri Doina este numele celei care l-a trădat pe dl.Falcă și a trecut în tabăra lui Bibi Baby-Fake, iar Bibi îi răsplătește efortul și loialitatea acestei primărițe, făcându-l șef la Dispecerat pe asa cum se spune „nepotul „acesteia! Și când ne gândim câți ani la rand a „supt” aceasta primarie de la țâța domului Falcă…
(evident la figurat, ca la cum arata botoxatul de Falcă ar fi greu să credem că se poate vinde pentru „o floare și 3 grădinari ” (vezi foto).
Ca să nu mai spunem că conf. O.U.G 57/2019, privind Codul administrativ, la ARTICOLUL 479 avem :
Condiţii pentru concursul sau examenul de promovare în grad profesional
 (1) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în grad profesional, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
 a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) să fi obţinut un număr minim de credite prin participarea la programe de formare, de perfecţionare, seminare, conferinţe, schimburi de experienţă sau vizite de studiu, în condiţiile legii sau să fi urmat o formă de perfecţionare profesională cu durata de minimum 30 de ore în ultimii 3 ani de activitate;
 c) să fi obţinut cel puţin calificativul „bine” la evaluarea performanţelor individuale în ultimii 2 ani de activitate;
Acest nou șef este pus la Dispecerat în locul numitului Crainic Florin care a fost șantajat și amenințat de Toma cum că dacă nu monitorizează anumiți oameni din Poliția Locală și din Primărie acesta poate să plece, pentru că dacă nu va pleca de bună voie, se va ocupa el să plece.
ACEST Crainic Florin, nepotul primarului Giurgelea Radu, din comuna Vârfurile, a trecut dealul să ia „puțină lumină”, dar degeaba, pentru că trecuse Paștele implicit și câinii cu covrigi în coadă, iar dl.Falcă mai pierduse o piesă importantă dintr-o instituție în Arad, mai concret una din cele mai importante piese, pentru că se vorbește, că Primăria va achiziționa 600 de camere video tipul – Big-Brother, iar toate acestea vor fi în subordinea Poliției Locale, Dispecaratul Poliției Locale, deci Nenad Felnacichi!
Băieți deștepți! ăștia cu ochii albastrii!
Drept răspuns, PRIMARUL de la Vârfurile, dl.Giurgelea i-a transmis dlui Crainic că nu-l mai poate ajuta, iar din informațiile lui, tot ce ține și aparține de dl. Falcă trebuie îndepărtat.
Și uite așa Crainic Florin, cu un morcov cât casa, acest fost șef promovat prin examen în anul 2019, a trebuit să demisioneze de la șefia Dispeceratului, la presiunile lui Toma, fiind șantajat și hărțuit într-un mod constant și securist, astfel încât lăsându-i loc „nepotului” fostei primariței de la Primaria Zădăreni, Felnachichi Nenad.
De menționat ca acest Nenad mai are un frate (Felnacichi Oliver) care lucrează la Poliția Locală, SOȚIA ACESTUIA (Felnacichi Monica- o doamnă cu mult bun simț) care lucrează tot la Poliția Locală.
Vom reveni cu informații și amănunte de mare IMPACT referitoare la caracatița construită de Toma într-un timp foarte scurt (doar doi ani) acești securiști din Poliția Locală, indivizi puși în funcții cheie.
Aceasta caracatița se întinde de la nivelul funcțiilor de conducere până la nivelul funcțiilor de execuție și lideri de sindicat.
Stau „securiștii” în fiecare dimineață la ușă biroului lui Toma așteptând la rând ca la ușa medicul de familie, care mai de care să sifoneze atât din interiorul instituției cât și din constatările întâlnite pe oraș.
Facem un apel D-lui Falcă, D-lui Bâlcea, D-lui Cheșa, D-lui Codrin, D-lui Galea, D-lui Buruc, și altora, încă puteți opri întinderea acestui fenomen, acestei Caracatițe în Arad!
DOMNILOR luați măsuri cât se poate de repede!
Câți „Securiști” (blue eyes) au ajuns șefi la Poliția Locală pe mandatului directorului Poliției Locale, Toma Adrian, zis Trotinel.
Vă prezentam mai jos și fotografii cu acești „specialiști „, pentru a-i cunoaște toți aradenii, să le aratam și lor cine sunt cei care conduc deocamdată Poliția Locală, în curând și destinele Arad
P.S. Nu are nimeni, nimic cu distinsele soții ale acestora with blue eyes. Chiar dacă, (parafrazândul pe Jon Snow) „câinii latră, caravana merge”, iar tu, dle Toma iti umpli lună de lună buzunarele, cu penside la SRI, cu salarii, cumulate undeva la 30.000 de lei! Plus alte sporuri și beneficii!
Felicitari Bibi, jos pălăria! EȘTI CINEVA!
(p)
Doctor TRAFIC (fb)
P.S. (Flacăra roșie) Cititorul care ne-a trimis acest articol ne-a asigurat că va reveni și cu alte amănunte picate (chiar dacă unele din ele vor fi simple bârfe, cum sunt și câteva de mai sus).