Baiu’ la PNL Arad e cât Casa. Casa Poporului, unde PNL Arad nu va mai pupa atâtea mandate. Și, atunci, adică acum, a început războiul.

Foamea e mare. Falcă știe că e la capăt de linie și vrea să-l luxeze pe Cionca Iustinel Marinel. Bibarț „Bibi” Călinuț a pierdut sprijinul politic și numai „dosarele” pe care le are la sertar Florian Coldea, finul său, fostul conducător al SRI România, îl mai pot readuce pe linia de plutire. Și-atunci? Hai la lemne.

Aici profi e Bibarț. E inginer silvic. Falcone se știe doar la brad (chiar dacă se trage dintr-un obscur sătuc din Oltenia). Cionca servește la mese. Nu mase. Și nu lemnoase.

Când ești din topor dai ca din topor. Și iarăși e Bibi meseriaș.

Ceea ce am vrut să zicem este faptul că unul dintre cei doi, Cionca și Bibi, sunt deja cu un pas în curtea PSD! Ați auzit bine, unul dintre cei pomeniți mai sus s-a săturat de ifosele de dictator ale botoxatului oportunist Falcă. Dacă ne permiteți o părere de comuniști, noi zicem că Iustinel Marinel este mai aproape de PSD. Că nu-i mai convine ca botoxatul să-i dicteze cum să împartă la primării bugetul județului. Dar… întotdeauna există un dar.

Komunistul de serviciu

P.S. Chiar dacă e trucată, poza arată bine. Și vine în sprijinul celor afirmate mai sus.