Iată că adevărul a ieșit la suprafață, iar concursul de promovare în funcţia de Șef Serviciu Dispecerat Tehnic și Analiză a avut momente de corectitudine, iar ageamiul Toma Adrian nu și-a riscat funcția de Director General de la PolițiaLocală (că și așa este cu un picior în rahat) și nici salariile astronomice luate lună de lună, acesta preferând să sacrifice promovarea micului „Blue Eyes” Nenad Felnacichi, CĂZÂNDU-L la EXAMEN, debarasându-se de discipol, ca de o pereche de chiloți murdari. Și acest lucru s-a întâmplat după o confruntare cu Gheorghe Stoian, fost prefect al județului, specialist în a provoca astfel de stări! Da, da! Nu vă mirați! Ce e scris mai sus este adevărat!
Ieri, 16.02.2022 a avut loc proba scrisă a examenului de promovare în funcția de Șef Servicu Dispecerat Tehnic și Analiză la Poliția Locală Arad, acolo unde corigentul Felnacichi Nenad, a intrat în istorie, fiind unicul discipol de-a fostului securisto-sereist care a luat la examen o notă rușinos de mică, nota 2.68!
Când ne gândim că acest om lucrează (din umbră) în sistem de 13 ani, iar funcția de Șef Servicu interimar îi permite să și facă evaluari profesionale oamenilor din subordine, ce mai? Doar putem să cerem, din postura în care suntem, primarului aradului d-lui Călin Bibarț, viceprimarilor Ilie Cheșa Ilie și Lazar Faur, retragerea atribuțiilor de Șef Serviciu Dispecerat, Tehnic și Analiză a acestui discipol „Blue Eyes”.
Și pentru că suntem băieți buni, venim în ajutorul vostru și cu o soluție de moment, mereu
„mantaua de vreme rea”, promovarea dnei Luka Theodora!
În ceea ce privește pe acest Nenad, menționăm că este cea mai proastă performanță a anului, poate  deceniului, să participi singur la un concurs, dar să ieși pe Locul II.
Să vă fie rușine tuturor celor care l-ați promovat pe acest pensionar bogătaș, fostul sereist Toma Adraian, la o astfel de instituție, pentru că de la el plecă toata incompetența instituției, care până la plecarea d-lui Falcă și a „doamnei de fier Viorica Graur” a fost un „monument” de profesionalism, încredere și moralitate.
Facem cunoscut opiniei publice că în dimineața dinaintea examenului dl Stoian Gheorghe (din informațiile de la fața locului) a luat problema în mână și dupa cum îl știm, cu Servieta lui de tipicar, s-a asigurat că subiectele de examen sunt făcute chiar în ziua examenului, amenințând-l pe Toma că nu mai face ce vrea el instituția asta, și nici în examene unde intenționează să-și promoveze omenii! (blue eyes).
De asemenea, pe holuri Primariei dl Stoian Gheorghe i-a arătat degetul arătător lui Toma în timp ce ii adresa căteva cuvinte de „duh”, apostrofandu-și vechiul amic spunând ceva de genul: ascultă la mine Adriane, eu te-am adus la Poliția Locală, eu te” omor”, pardon, eu te ajut să pleci, iar dacă nu vrei să pleci, o sa te ajut eu sa o faci, pentru că mă pricep foarte bine la așa ceva. Mă voi ocupa personal de tine și știi tu de ce, pentru faptul că ai îndrăznit să te legi de subalterna mea, dna Corina Pecican!
De precizat că tot acest război dintre Stoian și Toma&Boca vine pe fondul presiunilor de amenințare a funcției de Șef Serviciu Disciplina în Construcții, funcție ocupata de favorita domnului Stoian, în avantajul altei persoane de genul feminin, o doamna care conduce un Nissan Juke de culoare negru din gașca lor de „blue eyes”!
Aceasta criză de nervi a d-lui Stoian a continuat până pe scările Primariei înspre ieșirea secundară, acesta mergând expeditiv în spatele lui Toma. DE FRICĂ, Toma, în loc să iasă pe ușa care dă în curtea interioară a Primăriei, acesta a întrat în prima încăpere văzută de el, iar din panică, chiar în toaleta femeilor, acolo unde, o doamnă de la achizitii iși facea necesitațile, aceasta urlând speriată către Toma : „ieși afară porcule, nu-ți mai achiziționez nicio vestă antiînjunguiere pentru că și așa nu le-ai folosit niciun minut, nesimțitle”.
Revoluționarii Barnă și Hava
Surse din interiorul Primăriei, ne-au relatat că doi dintre membrii comisiei de examinare s-au revoltat înainte de examen, mai exact dl.Barna Florin și Hava Adrian, polițisti locali care i-au transmis lui Toma, prin terțe persoane, că: „ne-am săturat să îi facem jocurile la acest Toma și să-și promoveze șefi incompetenții pe banda rulantă în Poliția Locală, chiar pe semnatura noastră, iar noi să nu avem siguranța zilei de mâine! Noi nu mai riscăm nimic, nici pentru mama, nici pentru tata si nici pentru Sfântu Toma! Dacă nu-i convine, să pună alții membrii în comisie, noi nu ne mai riscăm pâinea copiilor noștri!”
Adevărat grăiesc acești doi „magi”, ușor răsăriți în ultima vreme, pentru că dacă ne uitam în istoricul examenelor de promovare și recrutare făcute de Toma de la venirea acestuia în Poliția Locală, o să observați că acești doi membri au fost de neînlocuit din aceste comisii, „magii” făcându-i pe plac lui Toma și promovând tot felul de specimene!
Să fim sinceri, chiar îi înțelegem pe acești doi băieți! Mereu au fost puși să scormonească în rahatul lui Toma dar cu mâinile lor!
În sfârșit, pentru poziția voastră dreaptă și corectă de azi, nu avem decat cuvinte de laudă!
Dar nu uitați domnilor Hava și Barna, pentru că Toma l-a căzut intenționat pe acest discipol Felnacichi Nenad, doar pentru a vedea noi naivii de rând că el este un exemplu de moralitate și profesionalism, neavând niciun interes meschin în a promova oamenii „blue eyes”, dacă nu iau nota de trecere.
De data aceasta vom face o previziune și vă asiguram că la următorul examen în care tot voi doi o să faceți parte din comisie, dar fără Toma în interiorul ei (pensionarul va lipsi, fiind bolnav subit, fugind de o eventuala asumare a responsabilitatii), iar acest corijent Nenad, va fi PROMOVAT!
Chiar dacă omu, ( Nenad) e „doxa” de carte, dar nu o carte de legislație din domeniul specific muncii lui, ci doxa în cartoforie, acolo în birtul acela infect construit din material lemnos în Fântânele, unde se închid ușile, dar din interior pentru a nu fi surprinși.
Solicităm a doua oară, DE ÎNDATA, primarului Aradului, d-lui Bibarț, viceprimarilor Cheșa Ilie și Lazar Faur, retragerea atribuțiilor de Șef Serviciu Dispecerat Tehnic și Analiză a acestui discipol ” Blue Eyes”.
De asemenea, solicităm retrogradarea pensionarului Toma Adrian din funcția de Director de la Poliția Locală și, dacă nu se poate altfel, punerea sa pe o altă funcție de conducere, dar neremunerată (ups, că iarăși am dat din „casă”).
Doctor TRAFIC

3 COMENTARII

Comments are closed.