Conform surselor noastre strict comuniste, Lazăr Faur, actualul viceprimar al Aradului (ha, ha, ce glumă bună, dar din păcate e reală) ar cam avea zilele numărate pe postul pe care-l deține, încă. Purtătorul de microfon, că jurnalist nu a fost, nu numai că nu a făcut nimic din postura pe care o are, ci a fost o ”slugă nemernică” a celor care l-au pus acolo. Sunt voci care susțin că a mai făcut câte ceva. Poate pentru botoxatul de Falcă, pentru partidul care l-a propulsat, pentru el, personal. Că pentru familia sa CANCI, că muierea e plecată de ani de zile prin nordul Africii.

Deci, pentru Arad nimic! Se rupe în figuri că are sânge de ziarist, le știe pe toate. Pe dracu! A dat și el de gustul la… era să șic p.tză, și se crede botox2. Și atunci ne mai mirăm de faptul că Oradea e cu trei clase peste noi.

Revenind la ideea inițială, pe cine dracu să pună PNL în locul lui? Nu că nu ar fi persoane competente în acel partid. Dar, majoritatea dintre ele nu sunt agreate de comunistul de Falcă botox.

Tot mai jos Aradule! Hai că poți.

P.S. Botoxatul trage sforile să-l ducă pe Faur într-un minister. Poate, dar vai ș-amar.

P.S.2 Pentru Arad ar fi bine. Și pentru PNL, că acolo se descarcă… (vezi foto)