Am ajuns la mâna pruncilor. Care prunci? Păi, ăștia mai noi în politică, mai jmecheri, mai cu altufel de abordațiune. Da’ tăt cu rădăcini adânci în vechime. V-am încurcat cu ambiguitatea? No, să le clarificăm…

E vorba de un consilier local, municipal de-a binelea, care stă proptă între ta’c-so și lege. Trecem peste faptul că Costea sr. (cacofonie intenționată) e fost polițist (milițian sectorist în Alfa), deci ar trebui să respecte legea și, în cazul nostru, o Somație a Primăriei Arad, trecem peste faptul că a construit abuziv și ilegal pe un teren care nu-i aparține, trecem peste faptul că sfidează pe toată lumea, dar nu înțelegem de ce Primăria nu ia măsuri?

Abuzul de care scriem se petrece pe, deja celebra, stradă Mărului, unde onor fostul polițist (cu apucături de milițian) – Costea sr. – refuză să își demoleze construcția ilegală, făcută pe domeniul public, deși Somația Primăriei datează din mai, anul trecut, iar punerea în aplicare avea 30 de zile (deci iunie 2021). Suntem în martie 2022, iar construcția, dacă se poate numi așa, e încă în picioare.

Să fie o coincidență că tatăl sfidează Primăria, iar copchilul e consilier municipal USR? Păi, asta cu concidențele e ca și cu miracolele: nu credeți în coincidențe/miracole, bazați-vă pe ele.

Cât despre consilierul Costea (USR) și famiglia sa, suntem abia la început!

Unde-i lege nu-i nu-i Costeală