Stima? Mai vedem. Am încercat să dăm un titlu mai pretențios, invers proporțional cu cultura (cacofonie intenționată) pe care o perorează anumite persoane în spațiul public. Și pe bani publici, mai ales pe bani publici…

În esență, se tot rotește ideea de plagiat. Toți suntem naturali, toți suntem unici, dar ne uităm pe după colț, văzând (ea, oare interesat?) plagiatele altora. Or, cărțile se scriu din cărți. Dar să vedem cine spune…

Personal, având studii limitate, decât liceul (se spune doar, dar repet că sunt limitat) nu înțeleg că oameni frumoși, inteligenți, deștepți, citiți, studioși etc. merg cu denigrarea la infinit. Păi, mă (defect verbal), dacă tot sunteți frumoși, inteligenți, deștepți, citiți, studioși etc., ia mai tăceți, mai ales că sugeți de la sânul banului public (revista de cultură în care publică Brândușa Armanca, de la Cimișoara, este plătită din bani publici!). Prin corespondență intelectuală, dacă citiți jumate cât citesc eu, neșcolitul, să veniți că vă dau. Subiecte, cărți, autori, chiar și lecții academice.

Doar TIFI

Foto: Agerpres

Explicație foto: Din gură toți știm și la toate ne pricepem

3 COMENTARII

  1. Individe DUbäț,până când banii primiţi pentru asemenea ,,interveții”te face să fi…josnic/DOSnic??? An avut altă părere/configere!

  2. Voi at devenit un fel de Gica -contra la tot ce se intampla in arealul nostru.Si Dubat, si Teofil , niste betivani nenorociti care stau ca sa li se umple paharul de catre comeseni, adica ei sunt vezi doamne ziaristi (fara ziar), ca acuma totul e on-line.Parerile lor, vezi doamne sunt generatori(formatori ) de opinie in fata pulimii, reduse din punct de vedere intelectual .Mai mergeti in ouale mele de okosi !

Comments are closed.