Știți, noi, arădenii, suntem buni platnici! Oameni de caracter, cum ar veni. Cu frică de legi, de Dumnezeu, de tot ce vreți. Dar când dăm banii vrem să știm cum stă treaba… Alo!!! Primăria? Cum stăm?

Ca să nu bălăngănim problema, vă reamintim că o decizie a Primăriei, în cazul de față, are caracter de lege și trebuie pusă în aplicare! Deci, onor instituție, când îmi iei banii pe taxe și impozite locale (și nu puțini – Aradul are printre cele mai mari taxe și impozite locale din România!!!!!) e bine, când tre’ să-ți faci treaba e bălăngăneală. Ca să nu zicem altfel.

Treaba e cu strada Mărului, unde decizia de demolare (una dintre ele – vezi facsimil) și de curățire a terenului e de un an! Și-un pic… Și unde, ca să salveze aparențele, Primăria a trimis ieri un utilaj. Care consumă… nervii noștri.

Nu ne știm, dar facem conexiuni cu un anumit consilier local, care tergiversează problema pentru că are interese patrimoniale, prin tatăl său. Numele consilierului nici nu mai contează, dar îl amintim. Costea, parcă! Partidul? USR, parcă! Ce ne surprinde e tocmai faptul că actuala conducere a Primăriei joacă dublu, nerespectând bunul simț, legea și, în definitiv, normalitatea. Și totul pentru ce? Pentru a-i satisface mofturile filiale unui obscur consilier, hrănit de voturile arădenilor nemulțumiți. Și? Ce-i după? Care-i trocul? Ce proiecte trebui votate ca să înghițim mizeria unui partid de bordură, de prag electoral!

P.S. Poate faptul Kă Costea sr. (cacaofonia e intenționată) a fost milițian șef (boactăr) în cartierul Alfa nu e tocmai întâmplător. Kă cabana (cacaofonia e, din nou, intenționată) ce trebuia demolată încă din februiarie 2021, e a lui, construită ilegal, nu credem că mai trebuie să o spunem!

C. OAIE