Dar, de data asta, nu prin botoxatul de Falcă! Ci prin prezenţa unei domnișoare care, practic, a eclipsat alegerea lui Ciucă în fruntea PNL. Toată presa, nu cea doar de scandal, a imortalizat și publicat o fotografie (și video) cu o tânără, apetisantă de altfel, înțolită mai degrabă pentru o sindrofie, nuntă, botez, chef etc., nicidecum pentru un congres de partid de guvernământ. Adevărul este că la prima vedere și nouă, comuniștilor de la Flacăra roșie, ne-au cam sclipit ochii. Vorba aia, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Însă, revenim, la un congres de partid, PNL, și te prezinți ca la… e prea deplasat. Și, mai ales, în delegația PNL Arad, condusă de cine altul decât de Jitză Falcă, botoxatul de europarlamentar.

Revenim. Domnișoara respectivă este pupila, sau prietena, unui alt penelist (normal) care este consilierul personal al unui important lider local, cu funcție mare în Primărie. Consilier care s-a gândit să-și etaleze „cucerirea” direct și pe față colegilor peneliști din țară. Pe tipul „mă, fraierilor, vedeți ce membre avem noi la Arad?” Pe sistemul implementat de Falcă: „cine sunt eu, f… m-aș!”

Omul, partenerul madamei, consilierul L.G.C. – pe inițiale, crede că a reușit să rupă gura liberalilor, atât din Arad, cât și din țară. Acum vă lăsăm pe dumneavoastră să stabiliți dacă a făcut-o negativ (aviz doamnelor) sau pozitiv (pentru masculi).

Noi, comuniști cum suntem, zicem că s-a făcut de Falcă, pardon cacao!

Vom reveni, că mai avem cu ce!

Șpionul de la Palatul Parlamentului

 

 

1 COMENTARIU

  1. Se apropie Pastele,iar liberalii au facut deja oferta la sunca….Insa oricum,o,prezenta placuta,aduce cu a condamnatei Udrea,pe vremuri.

Comments are closed.