De curând, Ghiță Falcă și-a mai cumpărat o proprietate. Este vorba (și) despre cel din imagine, imobil în toată regula (inițial, noi am  crezut că e noua gară). Poate mulți dintre dumneavoastră, stimați tovarăși mai comuniști decât ei, vă veți întreba, și e normal, al câtelea? Noi, și nu numai noi, credem că nici botoxatul, care a făcut Aradul o comună între Oradea și Timișoara, nu mai știe. Că nu toate sunt musai trecute pe el, din câte susțin apropiați de-ai lui. Din ce bani a făcut achiziția? Că din banii de bugetar mai greu. Poate veți zice că din banii firmei de arhitectură a soției, Ela. Dar, asta doar organele abilitate pot verifica, dacă vor și dacă sunt lăsate.

Haideți să revenim la ultima achiziție făcută, conform contractului de vânzare, în data de 25 octombrie 2021. Deci, nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul respectiv. Imobilul a fost cumpărat cu simbolica sumă de 396.600 lei, mai puțin de 80.000 de euro!!!! Cum se poate să cumperi construcția edificată pe terenul în suprafață de 942 mp cu așa sumă ridicolă? Foarte simplu, printr-o schemă, printr-o manevră de care foarte puțină lume a știut (doar cei avizați) și pe care o să v-o prezentăm într-un articol viitor. Până atunci vă spunem că este vorba despre trei corpuri de clădire, cel din poză fiind cel mai mare – este vorba despre fosta cantină a a CFR-ului din Arad, și care sunt situate pe str. Piața Gării nr.2, după cum este specificat în Certificatul de de atestare fiscală eliberat de Direcția Venituri Arad.

Cum a reușit botoxatul să pună mâna pe trei corpuri de clădire cu bani cât pentru un apartament mai răsărit, cu două camere o să vă spunem, așa cum am promis, într-un viitor articol. Asta să prelungim suspansul.

P.S. Că în prezent în clădirea principală își fac veacul, își țin rugăciunile membrii unui cult neoprotestant, și asta e altă poveste interesantă.

Romulus DUBĂȚ

1 COMENTARIU

  1. Adevarat!
    Informatie verificata; s-a cumparat de catre faraon, in 25/10/2021!
    D.N.A. poate, ceva…

Comments are closed.