A fost o prima ediție a Cupei Webasto-UAV la tenis de masă. O ediție de succes organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UAV, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie, prin prof. Ionel Barbu, Academia Dana Dodean, CSM Arad și Liga Studenților din Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

A fost o competiție acerbă în care au intrat 21 de fete și 50 de băieți. Meciul demonstrativ  a fost jucat de Muntean Radu și Muntean Patriciu, studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport.

S-a jucat mult, iar câștigătorii competiției au fost:

La fete:  locul I Ungureanu Oana – absolvent UAV-Facultatea de Educație Fizică și Sport, locul II Butar Rut – student UAV – Facultatea de Științe Umaniste, locul III, Petroi Anișoara – Webasto și locul IV Pop Selina – student UAV – Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială.

La băieți: locul I Istrate Samir – Absolvent UAV-Facultatea de Educație Fizică și Sport, locul II Matei Alin – Webasto, locul III Forton Nicușor – angajat UAV și locul IV Veină Vistor, student UAV – Facultatea de Științe Eonomice.

Director de competiție: lect.univ.dr. Claudiu Octavian Bulzan.

„A fost o primă ediție de succes care s-a transformat într-o sărbătoare a sportului și a consolidat  un parteneriat de succes pe care UAV îl are cu compania Webasto. Mulțumim partenerilor, mulțumim Academiei Dana Dodean, mulțumim participanților”, a declarat Ramona Lile, rectorul UAV.

Premiile au fost oferite de către rectorul UAV, Ramona Lile, decanul Facultății de Educației Fizică și Sport, Liviu Andrei și reprezentanții WEBASTO. Au fost prezenți în sala de competiții, Cristian Dodean și Andreea Dodean, absolventă UAV, Facultatea de Educație Fizică și Sport, cea care a fost și arbitrul celor 2 finale. Încurajările au venit din partea campioanei Daniela Dodean, și ea absolventă a UAV, care a avut o intervenție online pentru a-i susține pe participanți.