Mă întreb, cu oarecare retorism: oare. toți care criticăm acest popor, această țară suntem neprihăniți, numai buni de puși în icoane ori în manualele de etică? Oare toți cei care ponegresc această țară (gen, frumoasă țară, păcat că este locuită) sunt total altceva decât acest popor? Noi nu suntem parte a întregului? O, știu, imediat o să am replici că „eu sunt educat, eu sunt altfel”! … Dar nu, fraților, toți suntem tușați de aceeași mentalitate – poate doar oportunitățile și circumstanțele sunt un pic altfel, pentru fiecare, făcând diferența, altfel neglijabilă. Știu, nu e comod să acceptăm, dar, haideți, să fim onești!
P.S. Citeam ieri, pe o postare: „Ce vreți, suntem țara lui Iliescu, Năstase, Dragnea…”. Măi, dar nu suntem și țara lui Băsescu, Udrea, Videanu, Orban, Cîțu, Voiculescu, Cioloș etc.?
Tristan MIHUȚA

1 COMENTARIU

  1. Ba da maestre, dar cu oarecari deosebiri. De ex. Eu nu am furat ca Băsescu sau Udrea. E drept și că, nu am făcut parte din gașca KGB ca Iliescu care a preluat puterea după lovitura de stat militară, dar nici slugă americană ca și Câțu, sau supus francez precum Cioloș! Ce să mai vorbesc de arianul Johannis care nu știe pe câți stăpâni să mulțumească.
    Eu mă mai gândesc, dar nu-i exclus să-mi fac o icoană doar pentru mine.

Comments are closed.