De curând am vizitat Aradul, oraș care a dat țării multe capete luminate în ale mafiei, răului și jefuirii țării până la ducerea ei în disoluție. Orașul Arad a devenit cunoscut, astăzi, ca noua Capitală a Mafiei. Arad, mafia Vestului, locul unde au atentate cu bombă, locul unde vămile îi fac miliardari pe șmecherii vremii, locul unde oamenii sunt puși în funcții doar dacă au lins bocancul greilor din serviciile de mucava ale statului român. 
La Arad oamenii sunt dezbinați, dezorientați, speriați, irascibili și dominați psihic de această mafie care a pus stăpânire pe oraș. Nu mai există speranță. Parcă ne-am întors în Italia anilor 90′, iar dezvăluirile noastre vă vor prezenta o imagine de ansamblu din sânul mafiei locale.

Adrian Toma, din pândar în prăjitura serviciilor

Fostul șef al SRI Arad, Adrian Toma, prăjitura serviciilor trădătoare de țară, este o mică piesă din angrenajul acestei mafii care a pus stăpânire pe județul Arad. Adrian Toma, marele grangure de la SRI, a ajuns angajatul lui Bibarț Călin, nașul generalului Florian Coldea. După plecarea baronului Falcă Gheorghe la Bruxelles, primar interimar al municipiului Arad a fost uns viceprimarul Călin Bibarț, vărul și nașul lui Coldea.
Coldea Florian și Bibarț Călin sunt nepoții celebrului general Dan Gheorghe, fost ofițer de securitate, care a deținut funcții importante în mai multe servicii secrete, respectiv, locțiitor al șefului USLA, șef al UM 0215, șef al Direcției pentru Apărarea Constituției din SRI, director adjunct al SIPA.
La Arad se întâmplă multe lucruri ciudate și toate sunt legate de Zona Liberă Curtici unde a domnit soția primarului Bibarț vreme îndelungată. Mai dispar oameni, gen Codruț Marta, mai avem un asasinat cu bombă – cazul Ioan Crișan, bineînțeles făptuitorii nu au fost descoperiți niciodată. Cum spune o vorbă prin Arad: ”dacă deranjezi pe cine nu trebuie s-ar putea să nu mai ajungi acasă.”
Toma a fost pus ilegal în funcția de șef al Poliției Locale Arad după ce s-a pensionat de la SRI, dar ce mai contează când ai șefi pe Coldea Florian și Bibarț Călin. Când ai spate nu te doare la caschetă.
Toma Adrian este acuzat de uzurpare de calităţi oficiale, faptă penală prev. şi ped. de art. 258 alin.2 C.penal, întrucât nu a urmat şi absolvit cursul iniţial de formare profesională organizat într-o instituţie de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne- cu o durată de minimum 3 luni, precum şi un curs de management de 30 de ore, aşa cum prevede art.18 din Legea nr.155/2010, respectiv art.11 alin.3 şi 4 din H.G. nr.1332/1010 şi, nici nu poate face dovada urmării unui astfel de curs de pregătire iniţială într-o instituţie de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în condiţiile art. 18 alin.3 din Legea nr.155/2010, este evident că, acesta nu îndeplineşte condiţiile specifice, conform fişei postului, pentru ocuparea funcţiei publice, aşa cum prevede şi art.465 alin. 1 lit.g din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ.

Pensionarul Toma Adrian are o avere impresionantă

http://anchetatorii.ro/wp-content/uploads/2022/08/Toma-Adrian-2019.pdf

http://anchetatorii.ro/wp-content/uploads/2022/08/Toma-Adrian-2020.pdf

http://anchetatorii.ro/wp-content/uploads/2022/08/Toma-Adrian.pdf

Potrivit declarațiilor de avere Toma Adrian are o avere impresionantă pentru un ofițer al Serviciului Român de Informații, actualmente pensionar special, profesor și șef al Poliției Locale Arad. Din declarațiile de avere reiese că Toma mănâncă cu două guri, încasând ilegal normă de hrană și de la SRI și de la Primărie, iar în ultima declarație figurează că are și normă de hrană dar și 32 de lei pe zi tot pentru hrană. Adrian Toma a încasat de la stat în 2021 suma de 53.000,36 euro. E bine pe banii statului.
Trăiască cumetria în servicii. O fostă judecătoare afirma că soția dl. Toma, Aura, a fost pusă șefă la personal în SRI Timișoara pe linie politică. Stați! Voi nu știați că șefii de direcții din servicii sunt numiți politic și bineneînțeles șefii cei mari au carnet de partid… Așa arată statul mafiot creat de regimul Băsescu și moștenit în zilele noastre de Iohannis, Ciucă și Ciolacu.

Toma cel cu multe case și credite fără număr

Mai nou, pensionarul special Toma Adrian încasează salariu și de la Universitatea Vasile Goldiș, universitate devenită celebră pentru diplomele false. Toma are șapte proprietăți împreună cu soția, două mașini și bijuterii în valoare de 6.000 de euro, pe lângă salariile grase încasate de la stat. Românii trebuie să înțeleagă că oamenii sistemului mafiot care a acaparat țara încasează salarii de la diferite instituții de stat, iar de multe ori nici nu trec pe la acel loc de muncă. Deci, dacă ești cu sistemul ai o serie imensă de beneficii. Așa am ajuns să avem un stat parazitar.

Toma, ofițerul cu trotinetă

Când execuți ordinele baronilor locali superi mulți oameni. Așa că trotineta din dotare e utilă pentru fuga de răspundere. Toma a fost luat la întrebări fostul șef al serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale Arad, Laurențiu Tudose, în legătură cu abuzurile comise în cadrul instituției. Pentru că l-a deranjat pe Toma, Tudose a fost forțat să plece în concediu pentru creșterea copilului. Toma îi ceruse lui Tudose să demisioneze din funcție pentru a fi pus în locul lui un apropiat. Mai mult, Toma s-ar fi răzbunat și pe soția lui Tudose, la rândul său angajată în cadrul Poliției Locale.

Toma și Zona Liberă Curtici

În 2009, după ce PDL a rămas singur la bucatele guvernării, cu concursul nașului Coldea, Bibarţ a fost numit prefect al județului Arad, iar soția acestuia, Cristina Bibarţ, a fost numită director general al Zonei Libere Curtici. Aceasta este singura zonă liberă de la frontiera de vest și a doua zonă liberă din România ca rulaj, după cea de la Constanța. Principalul criteriu de promovare a soților Bibarţ au fost relatiile de rudenie si de afinitate cu omnipotentul si temutul sef operativ al SRI. Călin Bibart a fost prefect până în 2012, la căderea guvernului portocaliu condus de Mihai Razvan Ungureanu, iar Cristina Bibart a rămas netulburata director general al Zonei Libere Curtici până astazi.
Conform unor surse locale, în această zonă liberă s-au derulat, îndeosebi în perioada 2009-2012, mari afaceri de contrabandă. Binomul SRI-DNA nu a realizat nicio descindere în această zonă și nu a întocmit niciun dosar privind afacerile derulate aici. Ar fi interesant de aflat ce operațiuni speciale a derulat SRI prin firmele sale acoperite în această zonă. La scurt timp după căderea guvernului MRU si preluarea guvernarii de catre USL, mai exact la începutul lunii iulie 2012, DIICOT a realizat cea mai mare captură de țigări de contrabandă din România (trei milioane de pachete) în Zona Liberă Curtici, dar nu se știe dacă și cum a fost finalizat acest dosar.
SRI-ul condus de Adrian Toma a permis mafiei locale să i-a o amploare nemaivăzută pentru România, iar traficul de țigări și de droguri a atins cote alarmante în zona de frontieră Arad.  Poate ne spune domnul Toma cum au funcționat scanerele plătite cu multe milioane de euro de trec tirurile cu țigări ca prin brânză prin Vama Nădlac. Despre Zona Liberă Curtici se cunosc foarte puține lucruri însă o să facem puțină lumină. Poate ne explică Toma Adrian de ce Poliția Locală Arad a amendat toți membri consiliului de administrație de la Zona Liberă Curtici după ce a fost demisă Cristina Bibarț, soția șefului său!?
Să fie lumină!!! Va urma.

Sursa