După ce-au văzut că stratagema cu Covid-ul a dat rezultate excelente, dar nu suficiente, cârmuitorii financiari vorbitori de multe limbi, dar decupați după un tipar unic, au decis că trebuie să mai moară mai mulți amărâți, așa că au pus la cale un război, pentru a justifica creșterea până la cer a prețurilor la absolut orice.

Ipocriții conducători ai Europei se dau și ei loviți și plâng de mila oamenilor, dar le tresaltă inima la gândul profiturilor fabuloase ale băncilor, care, firește, sunt ale lor. Tâmpiții, gen România, care s-au lăsat amăgiți, au fost obligați să închidă minele, dar Germania le redeschide, cei care au petrol, gaz și curent nu se pot bucura, pentru că resursele trebuie să le împartă cu cei care nu au, fiind obligați să facă economie.

La noi e cel mai simplu, să se facă economie că omul nu are cum să plătească facturile uriașe, așa că va fi debranșat. Economie totală! Guvernanții noștri știu toate acestea, dar din milioanele de Euro primite ca preț al trădării pot plăti oricât pentru gaz, benzină și curent, trăind regește, braț la braț cu decupații vorbitori inclusiv rusește sau românește. 

S.T.