Premierul Olandei vine în România, cică pentru a verifica la fața locului siguranța frontierelor, condiție pentruacceptarea în Schengen. De fapt, vine ca să șantajeze din nou România să cedeze portul Constanța (foto), în schimbul votului. Trădătorii din Guvern să nu cuteze! Dacă suntem în Schengen, portul Constanța înghite, practic, portul Rotterdam, prin care Olanda face miliarde de euro cu traficul de droguri, devenind placa turnantă!

Nu cedați! Olanda poate fi pusă cu botul pe labe! Mai mult, Olandei i s-a pus pata și pe curentul românesc! Nu cedați! Drogații de olandezi pot fi puși la colț, pe coji de nucă! A venit vremea să nu mai fim sclavii unui căcățel de țară cu vocație imperialistă, să ne cerem dreptul! Putem să șantajăm și noi, să amenințăm cu vetto la aderarea Ucrainei, dacă ticăloșii din Comisia Europeană, complici ai lui Putin, ne mai tratează ca pe slugi! Putem amenința cu vetto la aderarea Finlandei! Contra tâlharului cu pistol mitralieră nu lupți cu floreta!

Gigi răsculatul

1 COMENTARIU

  1. In 24 de ore se poate intrerupe DEFINITIV orice legatura cu Olanda.Pe veci,pe bune.Nici un compromis.Cum spunea Terhes:clasa politica romaneasca este lasa.Defuleaza pe proprii cetateni.

Comments are closed.