Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și-a promovat oferta educațională la Târgul Educației din Seul.

Delegația universității arădene de stat formată din rectorul UAV, Ramona Lile, prorectorii Alexadru Popa și Teodor Cilan a participat la Târgul Internațional de Educație din capitala Republicii Coreea, oportunitate pentru universitatea arădeană de stat de a-și extinde relațiile și acordurile de cooperare cu lumea asiatică.

Delegația arădeană a avut o serie de întâlniri cu oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior și reprezentanți ai Ambasadei României la Seul.

„Am avut oportunitatea de a vizita Incheon National University, o universitate dinamică, în plină dezvoltare din capitala Coreei. Întâlnirea cu președintele universității, dl. Park Jong Tae  ne-a confirmat dorința de a dezvolta o colaborare bilaterală cu universitatea noastră. Am semnat deja un Memorandum de colaborare și un acord Erasmus care au creat cadrul pentru mobilități în plan academic. Este un prim pas care, suntem convinși, va duce la o lungă și fructuoasă colaborare.

De asemenea, mulțumim Ambasadei României la Seul pentru suportul oferit, în special doamnei Claudia Fifea, consilier economic cu care am avut o întrevedere pe parcursul vizitei”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.