Nu vreau să scriu despre meciul UTA-ei (pierdut pe terenul celor de la Petrolul) sau despre ultimele rezultate ele echipei, pentru că sunt sigur că Gyuszi Balint stie ce are de făcut În continuare. Ca o paranteză, Balint a plecat acum 9 luni de la UTA din lipsă de rezultate, dar a lăsat o echipă antrenată, agresivă care juca cât de cât fotbal, însă rata exasperant de mult la fiecare meci. Ce a găsit acum, după ce a revenit la UTA? O echipă dezorganizată si vlăguită, fără viziune, tactică etc. dar cu jucători care au salarii mai mari!
Însă, altceva vreau eu să transmit. Îl rog pe Sorin Botis, cel cooptat de curând în conducerea UTA-ei, să preia el banderola de căpitan al echipei. Ultimii nostri, așa ziși, căpitani au fost: Iacob scădere evidenta de formă, Ubbink cel care nu mai există în fotbal de când a preluat banderola, „deziluzia totală” Keseru, cel care parcă nici nu a fost la UTA. Cât despre Anton… dezamagire și el, până acum.
Eu cred că banderola le dăunează grav carierei, de aceea cred că ultimul căpitan adevărat al UTA-ei ar trebui să fie Sorin Botiș. Sau cineva cel puțin la fel de determinat ca el și iubitor de fotbal și de Arad.
O.G.