Puțin mai este până se împlinesc 32 de ani de când noi românii ne zbatem să supraviețuim într-o democrație originală , prost creată și mai ales rău înțeleasă și asumată de către majoritatea dintre noi .
Am acceptat prea ușor ca în România să se instaleze un sistem ticălos , sistem care a promovat la conducerea țării indivizi fără scrupule , fără nici o noimă , indivizi dornici de înavuțire rapidă , ușor de manipulat și comandat și care s-au dovedit la rândul lor buni manipulatori ai poporului român , trădători spurcați și vânzători lacomi de țară .
Aveam 33 de ani atunci când a avut loc fatidica schimbare în România , prin înlăturarea comunismului , uciderea tiranică și fără judecată a lui Ceaușescu și instaurarea acestei proaste democrații prin care ni se promiteau de impostorii momentului libertate și o viață mult mai bună .
Chiar dacă nu o duceam rău în acea vreme , am fost entuziasmat și mi-am dorit și eu o schimbare în mai bine , așa cum ni se promitea .
Seniorii vremii de atunci printre care îi amintesc pe tatăl meu Petru Brașai , pe tata-socru Gheorghe Betea , dar și mulți alții , spuneau că evenimentele sângeroase din decembrie 1989 nu prevestesc a se întâmpla nimic bine în România și bun pentru români .
Nu credeam atunci acest lucru , dar cu trecerea anilor am reușit să văd și să cred că începând cu anul 1990 a început distrugerea României și umilința românilor , așa cum nu era de așteptat și cum nu a mai fost vreodată nici în cele mai negre perioade ale istoriei noastre de până atunci . Incredibil , cum zic , dar adevărat .
Am văzut cu toții ce s-a întâmplat cu industria țării , cu agricultura , cu învățământul , cu sănătatea și cu toate celelalte .
Sistemul spurcat instalat s-a înfiripat tot mai pregnant în România de la an la an , reușind să acapareze tot mai mulți fraieri creduli care să-i susțină emanațiile sale mârșave și criminale pentru români .
Am avut o Românie frumoasă , bogată și binecuvântată de Dumnezeu , dar diavolul progresist și globalist a reușit să pună stăpânire pe ea și pe noi românii .
Am mers din rău în mai rău , majoritatea românilor , iar o gașcă de impostori politruci , prin politica lor nefastă s-au îmbogățit în schimbul trădării și vânzării țării , executând ordinele progresiștilor globaliști americani și europeni .
În ultimii ani mai ales , spurcăciunile alese pentru conducerea țării au reușit într-un procentaj mare să ascundă adevărul și să manevreze pe bieții români .
Ca exemplu plauzibil în acest sens ar fi falsa și disputata pandemie prin care am trecut , care ne-a izolat în case , ne-a închis școlile , bisericile , instituțiile de cultură și sport , piețele , ne-a omorât cu zile sute de mii de români , precum și acele vaccinuri anti-covid devenite aproape obligatorii , care au făcut și în continuare fac victime umane .
Cine știe ce ne mai așteaptă , dacă lăsăm așa lucrurile ?!?
Este cazul să ne dăm seama cât mai mulți și să stopăm aceste monstruozități impuse de oculta mondială , care vrea resetarea lumii și care la noi prin impostorii care au ajuns la putere , a avut un succes nesperat și nemeritat .
Este greu , DAR NU IMPOSIBIL !
DUMNEZEU SĂ NE AJUTE !!!