Atacantul Ahmet Ekmekci , ”nouarul” din echipa UTA U18, antrenată de Sandu Gaica , Costel Bogoșel și Adrian Ungur, a înscris în ultimul meci de la Timișoara împotriva Ripensiei, două goluri și a fost și autorul pasei pentru cel de-al treilea gol. 3-3 a fost scorul final. N-au fost singurele goluri înscrise de Ahmet în acestă perioadă de început de an.
Însănătoșit complet după niște probleme la genunchi, Ekmekci arată tot mai multă poftă de joc , dar mai ales de goluri, fiind stăpân pe o tehnică fină , de o agilitate și viteză de execuție deosebite.
Problema nu este asta. Echipa de seniori a ”Bătrânei Doamne” , știm foarte bine , duce o crasă lipsă de marcatori. S-au încercat diverși jucători aduși pe bani mulți , fără ca aceștia să ”rupă gura lumii”, însă s-au văzut rezultatele.
Ce e curios , este faptul că prea puțin ochii se opresc și în grădina proprie. Referindu-ne la acest sezon, doar Rareș Pop a confirmat, însă talentatul jucător este folosit mai mult ca jucător de bandă.
Am avut ocazii în aceste săptămâni să urmăresc multe meciuri, pe Motorul, ale jucătorilor din pepiniera UTA-ei , iar acest Ahmet Ekmekci a ieșit în evidență clar. Adevărat, ne referim la postul de ” nouar”. Alături de el încă un atacant, de data aceasta de bandă merită urmărit . Este vorba de Bădău sau de mijlocașul Ristin.
Ar fi greu ca stafful tehnic al seniorilor să organizeze câteva meciuri ” școală” în care , echipele să aibă în componență și pe cei trei?