Așa cum se vede clar (și) din poza de mai sus, că pentru unii Spitalul Clinic Județean de Urgențe Arad este moșia proprie și personală moștenită de la măsa și tacs`u. Cum situația de mai sus se repetă aproape zilnic, atunci când personajul în cauză este la serviciu – normal, mai mulți angajați ai SCUJ Arad s-au cam săturat de fițele acestui medic cardiolog (din câte am aflat) care taie și spânzură pe acolo, dându-se mare sculă pe basculă. „Elementul” medical în cauză a cam bătut țara în lung și lat pe la diverse spitale (Iași, Timișoara) până a-și găsi un locșor călduț și unde poate fi șăf mare fără ca cineva să-i aibe treaba. Dar, despre asta (traseul sinuos al felcerului în cauză) vom mai vorbi.

Revenind, aproape zilnic acest bolid (ce bine câștigă unii medici!) este parcat taman în fața intrării la UPU (Unitatea de Primire Urgențe) a SCJU Arad, fără că vreun membru din conducerea spitalului sau vreun om de pază de firma privată angajată să facă ordine pe acolo să-i aibe treaba. Mare „coios” trebuie să fie cardiologul cu pricina – mutat pentru bună purtare la Arad – ca totul să îi fie permis.

Dar, așa cum am mai zis, vom reveni și cu alte aspecte cel puțin interesante despre personajul în cauză. Interesante mai ales pentru conducerea Consiliului Județean Arad, forul superior al SCJU Arad. Sau nu interesează pe nimeni?

Dinamu` față la PUPU

P.S. Sau o fi avut ceva de cărat (ni se suflă în cască) 

(p)