Prezentări live din trei locații, trei țări în cadrul evenimentului: Concursul international de design vestimentar Weben Internațional Fashion Show.
Cea de a doua ediție a adus în fața publicului online, creațiile vestimentare ale tinerilor creatori din India, România și Republica Moldova.
România a fost reprezentată de creatorii de la Facultatea de Design din cadrul Universității
„Aurel Vlaicu” din Arad, din Moldova au participat studenții de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și designerii din India prin organizația EduKerron Internațional. Concursul face parte din proiectul Weben cu marca VaVi Re-fream, care promovează sustenabilitatea în domeniul creației vestimentare.
„A fost un eveniment special pentru universitatea noastră. Ne bucurăm că tinerii noștri creatori au avut ocazia de a-și prezenta creațiile, de a se afirma în cadrul unui concurs international. Mulțumim partenerilor noștri, echipei de la Facultatea de Design care s-a implicat în acest eveniment”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.


Maria Tămășan director de departament în cadrul facultății arădene: „A fost o provocare pentru echipa de la Design atât din punct de vedere organizatoric cât și al actului artistic. Mulțumim celor de la Activ Net pentru suportul tehnic în transmisia live a evenimentului și echipei de tineri creatori: Ana Fărâmă, Miruna Goia, Roberta Ritter, Adrian Moisă, Paul Micșa și Iosana Moț pentru tot ceea ce au făcut”.