Primarul Curticiului, Bogdan Ban s-a enervat de modul cum au fost arbitrate handbalistele de la CS Frontiera 2004 Curtici ]ntr-un meci cu o echipă din Timișoara.
„Parcursul excelent, în campionatul de senioare din cadrul AJH Timiș, al fetelor de la CS Frontiera 2004 Curtici, cu 27 de puncte strânse în 10 partide (9 victorii și o înfrângere), cu un golaveraj de +209 goluri, a ajuns să fie din nou luat în derâdere.
Efortul fetelor a fost ruinat chiar sub ochii noștri în finala campionatului, meci care a fost condus și decis de arbitri: Constantinescu Amalia(TM)/ Lascu Iasmina(AR).
Mesajul handbalistei Roxana Boldor răsună încă o dată, dar de această dată de incapacitatea unor arbitrii, de a conduce un meci onest, egal, cu decizii bine alese în ambele părți de echipe.
Pe scurt, arbitrajul meciului din finală, jucat între două echipe de talie divizionară, CS Dominicii Moșnița Nouă și CS Frontiera 2004 Curtici, a fost o escrocherie. Pornind de la abateri precum: semicerc, pași sau minge condusă ori de câte ori li se dădea ocazia, cu penalizări de câte două minute în tabăra echipei oaspete în momentele cheie ale meciului când Frontiera a preluat conducerea (10 minute jucate în inferioritate față de 2 minute la echipa adversă). Sfârșind cu numărul de lovituri de la 7 metri oferite echipei gazdă -9, față de -3 pentru echipa oaspete.
Singura echipă de senioare, care reprezintă județul Arad în prezent, este echipa care nu a fost lăsată să câștige pe bună dreptate. Din păcate, arbitrajul a decis campioana…..
RUȘINEEEEE!!!!!!!”
Ioan H.
 P.S. (Flacăra roșie): Din câte știm Iasmina Lascu, arbitra din Arad, este fiica unui cunoscut fost handbalist arădean.