Dacă etape la rând am fost dezamăgiți, unii de jucători, alții de antrenori, alții de conducerea clubului, iată că a venit și cireașa de pe tort, în meciul de cupă cu Universitatea Cluj, dezamăgirea a fost a tuturor, atât a suporterilor, cât și a jucătorilor, antrenorilor sau a conducerii.
Protagoniști, de data aceasta, nu au fost jucătorii, ci sută la sută modul de arbitraj.
E greu de înțeles. Dacă arbitrul central, cât mai ales asistentul pe partea căruia s-a desfășurat acțiunea considerată fault al lui Postolachi, nu au văzut nimic neregulamentar și nici nu a fost, de ce a mai trebuit ca cei din camera VAR să-l trimită arbitrului central să revadă faza?
10 din 10 arbitri nu dădeau fault la acea fază. Acesta a fost și motivul pentru care Mladinovici a întârziat minute în șir să descopere infracțiunea propusă de cei din camera VAR.
Nu l-aș invinovăți pe el. Se pare că cei din camera VAR sunt ” șefii”.
Nu mai descriu faza. Ați memorat-o fiecare dintre dumneavoastră. De ce a mai trebuit ca Istvan Kovacs să scormonească-n rahat? Mă uit de fiecare dată la meciuri din campionatele europene, dar un asemenea ” fault” precum și cel al lui Ubinkk, ar fi fost de râsul curcii dacă s-ar fi analizat la camera VAR.
Mladinovici a avut dreptate inițial, când a trecut cu vederea ceea ce era de trecut. Se pare că cei adăpostiți în camea VAR au comunicat altceva,
Dacă era bărbat, Mladinovici le-ar fi comunicat în cască: ” Mă lăsați”?
Nu a făcut-o. De ce? De teamă ? De respect pentru un arbitru internațional? De Kyros Vassalas?
El știe.
Ioan HAMZA