Un eveniment creat pentru studenți, în cadrul proiectului CMCA „Oportunitățile unei cariere în IT pentru tinerii arădeni” a avut loc la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Două runde de întâlniri între angajatori și studenții de la Facultatea de Științe Exacte au creat posibilitatea tinerilor prezenți să interacționeze cu companiile din domeniul IT, să afle care sunt oportunitățile de angajare, condițiile de muncă, așteptările acestora.

Au fost prezenți reprezentanți ai: Huff România,  msgRomânia, RankingCoach, Baunn, BCR, Intesa San Paolo Bank, MindHUb care și-au prezentat companiile, ofertele de muncă pentru absolvenți, au discutat cu profesorii din cadrul facultății despre programe de internship, stagii de practică și viitoare proiecte de colaborare.

„Un proiect care s-a bucurat de sprijinul Centrului Municipal de Cultură și care a consolidat legăturile pe care universitatea noastră le are cu mediul de afaceri. Este foarte important să creăm studenților noștri oportunități care să-i ajute să intre în legătură cu angajatorii, să interacționeze cu cele mai importante companii pentru domeniul lor de studiu. Ceea ce ne-a bucurat cel mai mult este că o parte din reprezentanții companiilor sunt absolvenți ai universității noastre care, acum, s-au întors aici pentru a le oferi o șansă în carieră actualilor noștri studenți” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.