Că minte aproape la fiecare apariție publică deja ne-am obișnuit. Că a uitat tot ce a promis la un moment dat (vă mai amintiți de „Eu îmi dau demisia în alb dacă vine cineva cu bani în locul meu ?? ) deja ne-am obișnuit. Că nu iese din cuvântul lui tătuca Falcă – la fel – ne-am obișnuit. Că s-a folosit de presă doar ca să își creeze o imagine de băiat bun – ne-am obișnuit și l-am mirost de la început. Că nu are nicio problemă ca în presa centrală să îi se spună patronul clubului UTA iar ne-am obișnuit.

Dar chiar să ne ia pe toți de proști pe față, încă nu ne-am obișnuit. În interviul dat celor de la Aradon – suntem aproape siguri că el a centrat, el a șutat la acel așa zis interviu – Meszar a scăpat mai mulți porumbei. Cel care ne-a lovit cel mai tare cu aripile peste față a fost: „Noi asociații punem bani ca să se constituie bugetul clubului„ .

Măi Șoani hai las-o că deja o dai în sânge. Având în vedere tot ce s-a întâmplat la acest club de la promovarea în prima ligă, termenul corect era: Noi asociații scoatem bani din bugetul clubului. Că să nu ne spui că nevasta, secretara, aghiotantul și chelul scot zeci de mii de euro din propriul buzunar lunar pentru bugetul clubului.

Dar așa se întâmplă atunci când în Arad lucrurile se dictează de la înălțimea PNL-ului, UTA rămâne pe mâna lui Șoani – funcționar public – când oameni de afaceri cu bani serioși o curtează. Szia Șoani!