Ilie Cheșa, președintele organizației municipale a PSD Arad și viceprimar al Aradului, a făcut două achiziții grele pentru partidul său. Este vorba despre doctorul și conferențiarul universitar Gheorghe Nini, o personalitate în domeniul medical, respectiv colonelul în rezervă Emil Moțiu.

Pentru a ne atinge obiectivul, acela de a schimba Aradul în bine, avem nevoie în echipa PSD Arad de oameni de valoare, profesioniști în domeniul lor de activitate, oameni respectați în comunitatea arădeană. Mă bucură faptul că a venit alături de noi în Organizația Municipală PSD Arad renumitul medic pneumolog Gheorghe Nini, profesor universitar în cadrul UVVG Arad și Șef Clinică Pneumologie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Un profesionist apreciat de arădeni, iar implicarea domniei sale sunt convins că va fi un mare câștig pentru organizația noastră, dar și pentru Arad“, a declarat Ilie Cheșa, președintele pe municipiu al PSD Arad.

Vicepreședinte la PSD

Tot mai mulți arădeni vin alături de noi în ultima perioadă, în PSD Arad. Oameni profesioniști în domeniile lor, care de-a lungul anilor, prin activitatea pe care au depus-o, au fost implicați în viața comunității noastre. În urma votului unanim din Consiliul Politic, colonelul în rezervă Emil Moțiu este noul vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Arad. Este un om de înaltă probitate morală și valoare profesională, un om de echipă, care sunt sigur că ne va ajuta enorm de mult în misiunea noastră, de a schimba Aradul în bine“, a mai spus Ilie Cheșa.