Cimi Enache, de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA), responsabil cu organizarea târgurilor la Expo Arad, a murit în cursul acestei dimineți.
Potrivit primelor informații, acestuia i s-a făcut rău și a fost solicitat un echipaj medical care nu a mai putut face nimic însă pentru a-i salva viața.

Vestea morții lui Cimi Enache a căzut ca un trăsnet în mediul de afaceri arădean, dar nu numai, unde era apreciat pentru activitatea depusă la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Cei mai afectați au fost însă, colegii săi de la CCIA.

„Dumnezeu să te aibă în paza Sa, dragă Cimi Enache! Ne vei lipsi, tuturor celor spre care îți îndeptai zâmbetul larg și vorba liniștită.
Când pierzi un prieten bun, pierzi o parte din tine. Astăzi, bunul nostru coleg, Cimi, a plecat pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma sa gândurile bune, de apreciere, ale celor care l-au cunoscut și prețuit. A plecat neașteptat, fulgerător, dar în memoria noastră va rămâne prezent așa cum a fost, vesel, generos, colegial.
Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad este îndoliată de această imensă pierdere! Cimi Enache a fost și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România; de numele său se leagă succesul Târgului Național Agromalim, conferințe științifice, parteneriate internaționale de afaceri, dezvoltarea acestui domeniu sensibil al promovării produselor și producătorilor agricoli.
Pentru mine, trecerea la cele veșnice a lui Cimi este o durere personală. Am muncit zilnic umăr la umăr, am pregătit împreună cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț. A fost un coleg deosebit, de bună credință și loial. L-am apreciat mai mult decât pe un angajat, l-am considerat un partener în marile proiecte. Dumnezeu să îl ierte!”
, a fost mesajul transmis de Gheorghe Seculici, președintele CCIA.