Primarul Călin Bibarț a luat atitudine, în cadrul unui interviu oferit colegilor de la Jurnal Arădean, vizavi de anunțata deja eliminare a Suporter Club UTA din AFC UTA Arad, manevră care ar putea lăsa fără identitate clubul fanion al Aradului.
Asta în condițiile în care Suporter Club UTA deține sigla, culorile și palmaresul „Bătrânei Doamne” iar Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, este principalul finanțator al AFC UTA Arad.
De remarcat, că tonul primarului a fost unul imperativ, acesta atrăgând atenția că UTA este a arădenilor, nu a cuiva anume (cu trimitere directă spre Alexandru Meszar, omul care controlează clubul).

„Celor aflați în conflict nu le transmit, ci le cer la modul cel mai serios să nu facă din acest club de tradiție un subiect de bârfă și cancan la nivel național! Să nu ne facă de râs! N-am văzut nicăieri cluburi fără suporteri, dar am văzut în schimb jucători, antrenori și chiar conducători de cluburi care au trebuit să plece când suporterii nu i-au mai susținut! Celor care iubesc UTA le cer să o susțină în continuare și să fie, măcar ei, aceeași oameni care au iubit, iubesc și vor iubi UTA. Repet cel mai important lucru: nimeni, dar absolut nimeni, nu are voie să-și bată joc de UTA! UTA e a arădenilor, nu a cuiva anume”, a spus Călin Bibarț.

Citește tot interviul aici!

Citește și:
Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! Dă afară SCU și pe urmașii baronului Neuman și ai lui Petschovschi (VIDEO)