Orișce și orișicare instituție publică care se respectă are un „instrument” numit purtătorul de cuvânt, de vorbe sau „gurist”. Plătit din bani publici, fie de la Primărie, Consiliul Județean sau de la stat. Orișicum din banii noștri, ai contribuabililor. Numa că, la Miliția din Arad fie că nu au guriști veritabili, fie că ăia, de fapt alea nu-și fac treaba ca la carte. Din câte știm, la Miliție e mai multe purtătoare de vorbe, nu le spunem numele că e d-ale noastre, cum ar veni. Dar nu cum s-ar duce, că de dus informațiile și eventualele comunicate de presă se duc cu destinație precisă. Adică, acolo, la colegii suflători în goarna milițienilor și unde îi duce interesul.

Flacăra Roșie este pe piața presei scrise, și nu numai, de peste 10 (zece) ani. Și de când am început mai tare cu site-ul suntem cam ocoliți până și de banalele așa zise comunicate de presă prin care milițienii din Arad (nu toți, că sunt și polițiști printre ei) se laudă că cum și că câte amenzi au dat, că ceau (bambina) au mai făcut în timpul lor liber pe care și-l petrec la serviciu. Nu-i bai, dragi guriste de la Miliție, că noi tot le aflăm pe alea care trebuie. Numai să nu ne acuzați, vorba vine, de… nu ne vine termenul juridic, că noi nu am terminat „dreptul” la banca ardelean, IMIXTIUNE în treburile voastre.

P.S. Domnule deputat Dorel Căprar, președinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaților, nu-l mai agresați pe colegul nostru Tifi! Și nici să nu vă gândiți că noi am fi insinuat ceva cu „dreptul” de la banca ardelean. Că chiar am spus-o în serios.

Ca guristul nu-i niciunul, unde-s doi mai trebe unul

1 COMENTARIU

Comments are closed.