O nouă manifestare populistă, marca PD, PDL, PNL – actual, adică după rețeta lui Gheorghe Falcă, stă să înceapă în comuna, pardon orașul Arad. Cocia de bani aruncată în acest, cică, festival cu pretenții este plină cu contribuțiile cetățenilor orașului și județului. Nu știm cine a făcut alegerea „guriștilor”, însă dacă capul de afiș (așa am vrut să scriem, să fim în ton cu momentul) este manelistul Vali Vijelie este cât se poate de clar care este nivelul Aradului. Cât despre eterna Andra, fată faină de altfel, care vine mai des la Arad decât Falcă însuși, ea își ia banu greu pentru cele 45 de minute pe care le prestează. Pe scenă, să fim bun înțeleși, că nu avem nimic cu ea și cu familia (fosta) ei.

Dar, altceva am vrut să vă comunicăm, stimați tovarăși comuniști mai comuniști decât ai lor. Cică, Falcă ar vrea, la insistențele unora, să-l aducă la festival pe Pomohaci, știți voi care, să îl facă cap de afiș. Și, tot sursele ne spune, că omul ar veni cu drag la Arad, nu neapărat pentru banii gârlă ce îi primește artiștile ce se produce, ci pentru simplul fapt de a-l cunoaște mai bine pe Jitză. Și să-l întrebe la ce croitor sau de unde și-a procurat primarele Aradului nădrajii, pantalonii ăia cu sclipăț ăia, strânși pe picioare și pe buci, cu care ne-a obișnuit în ultima vreme! Că mai departe discuțiile se vor desfășura cu ușile închise, în cabinetul lui Falcă sau aiurea nu mai este treaba noastră. Și nici a voastră, cei pe ai căror bani va vijelui Aradul de manele. Dar, se pare că ăsta este (sub)nivelul la care a ajuns comuna Arad.

Popohaci Brădeanul 

PS – MARE SĂ ÎL VADĂ TOATĂ LUMEA! Pomohaci nu mai vine la Arad, al FESTIVARA. Și asta pentru că evenimentul în sine nu este organizat pe bani publici, așa cum am fost intenționat greșit informați de către sursele noastre din jurul lui Falcă și a Consiliului Județean Arad. Facem cuvenita rectificare și stând strâmb și judecând drept vă informăm că evenimentul, care va avea loc la ștrandul Neptun, în parcare la Leo, este organizat de o firmă privată!