Sunt suficiente două zile de iarnă ca să ne dăm sema de dimensiunea europeană, mondială și interstelară a Primarului care încă este de 12 ani spre disperarea arădenilor. Evident că la Arad întotdeauna iarnă vine pe nepregătite, cei care dau milioanele pe dezăpezire îi dau din banii noștri, ai arădenilor, iar cei care îi iau, îi duc la ei acasă, la Oradea și pe noi ne lasă să ne descurcăm singuri. Marți, biroul Poliției Rutiere a dat trei amenzi în valoare de zeci de mii de lei firmei orădene (ce se trage de la București!!!!) pentru că nu a aruncat cu materiale antiderapante, fapt ce a provocat grave tamponări și dificultăți în trafic. Fix pix, până seara au aruncat pe ici pe colo, mai insistent unde stau chiriași de la kilometrul zero, mai pe bulevardele principale, în rest ghețuș și nervi pentru cetățeni.

Și totuși, faraonul (sau fanfaronul) Aradului ne asigura marți că: „Procedura tehnică de deszăpezire a fost corectă”! Ăsta ori ne ia de proști ori își bate joc de noi!

Sunt totuși și vești bune, primim de la Oradea niște informații de la tovarășii noștri comuniști cum că, de miercuri, se apelează și la folcloriste, care sigur vor mai impulsiona anemicii muncitori de la dezăpezire …

    RER-ui Ler