Nu credem că mai trebuie să vă prezentăm detalii despre mafia pocăiților din Primăria Arad că voi, cititorii noștri înflăcărați cunoașteți majoritatea detaliilor. Vrem doar să vă facem cunoscut un alt atac la cei care nu sunt de aceiași confesiune ca și ei.

Au fost Sărbătorile Pascale, adică Paștile iar la ortodocși acest praznic este sărbătorit cu marea fast (la fel și la catolici), cumpărăturile sunt în toi, nu trebuie să lipsească pasca, cozonacul, ouăle, friptura de miel sau drobul. Plus ceva vin care simbolizează sângele mântuitorului Isus Cristos. Dar toate acestea costă bani.

La majoritatea salariaților banii au intrat mai devreme decât termenul clar stabilit, adică cu două zile înainte de Paști, ca omul să poată petrece acest praznic în tihnă, adică să aibă banii necesari pentru cumpărături.

Ce a făcut mafia pocăiților din Primăria Arad condusă de însuși Gheorghe Falcă, dacă tot nu cred în această sărbătoare (pocăiții nu au Paști) s-au gândit să lase angajații din Primăria Arad și pe cei din instituțiile subordonate acesteia fără bani. Adică, nu le-a băgat banii în cont înainte de termen (termenul era pe 12 aprilie), era diferență de vreo 5-6 zile. Așa că bieții oameni și așa cu salarii de mizerie au petrecut un Paști modest sau au împrumutat bani de la prieteni sau rude, care au norocul să nu fie conduși de Gheorghe Falcă și pocăiții lui.

Acest personaj malefic numit Gheorghe Falcă a mai avut tupeul să se afișeze în noaptea de înviere la Catedrala Ortodoxă de la Podgoria.

Dumnezeu nu cred că-l va ierta și nici angajații Primăriei. Cu siguranță.

Komunistul ortodox

6 COMENTARII

  1. Draga Komunistule ortodox ca asa te autointitulezi, eu cred ca esti ca si orice komunist ateu, asta si dovedesti in articol unde proliferezi ura si instigi pe unii aradeni impotriva altora, cultele neoprotestante denumite in mod popular pocaiti nu tin sarbatorile Sfintilor insa tin TOATE sarbatorile legate de viata si activitatea lui Iisus pe pamant. Deci mai pe intelesul tau de komunist pocaitii au Craciun, Pasti si Rusalii chiar numele uneia dintre bisericile neoprotestante vine de la Rusalii, sarbatoarea coborarii Duhului Sfant care are loc la 50 de zile de la inviere si este vorba de Biserica Penticostala.

  2. Nu mai bine citiți voi o carte sau învățați să scrieți CORECT. Vă scufundați în marele colaps gramatical, din păcate! * zic și eu….

  3. De la Nero incoace, care i-a acuzat de incendierea Romei, s-au spus multe bazaconii la adresa „pocaitilor”, dar sa afirmi ca acestia nu au Pasti asta cam miroase a incultura lucru de care nici Nero si nici chiar comunistii post stalinisti nu ar fi mandri. Poate doar unii ziaristi dupa ce au consumat… ” ceva vin care să simbolizează” (sic) ca doar scriu si nu prea citesc.
    In rest, cum zicea Lenin celebra vorbă: învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi!

  4. acest articol nici nu merita comentat…multumesc lui Dumnezeu ca fac parte din „mafia” pocaitilor

Comments are closed.