Sursele noastre de la București, comuniști vechi ce încă mai activează pe la peneleul lui Orban, ne-au dat ca sigur faptul că Jiță Falcă nu va fi pus pe lista pentru europarlamentarele de anul viitor. Asta e viața, nu mai e Coldea la butoanele mari, nu mai are Jiță trecere pe la Bucale, toate intervențiile în jurul lui Orban s-au finalizat cu trântitul ușii în nas. Ce nerecunoscători sunt liderii partidului după superba campanie de la parlamentare făcută de Celentano prin toată țară, când s-a jertfit pentru partid de a ajuns și la spital! Rușine Dinu Patriciu! Dumenezeu să-l hodinească!

Așa că, Jiță va trebui să se lupte cu Pistru pentru Primăria Aradului. Atenție, nu am spus sau scris care Pistru! Pam, pam!

La auzul veștii proste de la centru, pe Samuraiul nostru l-a apucat criza de nervi, era în fața oglinzii, se aranja și el un pic, așa ca fetele, i-a tremurat un pic mâna și nu a ieșit bine selfi-ul. Ce ghinion, el se vedea deja șef peste Comisia de parteneriat Europa – Japonia sau măcar la Comisia de promovare a drepturilor LGBT în țările foste comuniste …

Sică Mandolină

(p)

sursă foto: facebook