Marți 23 octombrie 2018 se va finaliza încă o etapa a eforturilor comune templiere și ale administrației locale de a readuce Clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Județean de Urgentă Arad – Dr. Salvator Vuia, la standarde normale pentru secolul XXI.

Această etapa a campanie de sprijin a actului medical, rezultat al parteneriatului dintre Consiliul Județean Arad si Asociația Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH arădeni prin aportul companiei Profi a costat circa 104332 lei .

ORDINUL TEMPLIER a achiziționat deasemenea un echipament vital în efectuarea operațiilor, o Lampa scialitica Pentaled care mai adaugă la valoarea acțiunii încă 30225 lei.

Moștenitori legitimi ai vechilor cavaleri săraci ai lui Christos, templierii apără creștinismul și astăzi la 900 de ani de la înființare nu cu armele, ci prin faptele lor de caritate.

Misiunea Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) în acest caz ar fi îndeplinita complet dacă acest tip de inițiativă ar fi preluat de cât mai multi membri ai societății civile, agenți economici etc.

B.P.