Pe 2 noimebrie, la Cinema City Atrium Mall, la ora 19.50, va avea loc proiecția filmului în prezența actorilor si a echipei

Tradiții, peisaje pitoresti, personaje încântătoare și mai ales umor autentic românesc au fost adunate în filmul “Pup-o, mă!”, o comedie savuroasă care redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație, face haz de necaz.

Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas și un baci hapsân. Tradiția spune că mândra pupatăde Ziua Lânii rămâne a ta pe viață. Bică(Cosmin Seleși), Tică(Alin Panc) șiHorică(Alexandru Pop) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au oșansă anul acesta și trebuie să profite de ea.

Acum încep problemele, ei sunt trei, ele două, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche? Cum se va termina povestea? În modsigur cu hohote de râs, demne de comedia românească a anului.

Pup-o, mă! e un film senin și amuzant, vorbit în cel mai pur grai ardenelesc, acărui acțiune se întâmplă într-un peisaj minunat. Se vede țara asta frumoasă, așa cum e ea, nu întunecată, nu gri și în niciun caz tristă. Am vrut să fac un film pentru bucuria oamenilor, cu iz de comedie românească veche, care să intre direct însufletele lor”, spune Camelia Popa, regizorul filmului.

Filmările au avut loc în comuna Răchițele, de lânga Cluj, loc despre care Văru Săndel, aflat la primul său rol într-un film de lung metraj, spune că „este un colț de rai care ne arată încă o dată ce țară frumoasă avem”.

Din distribuția Pup-o, mă! fac parte Alexandru Pop (Văru Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis și Alexa Tofan. Filmul esteregizat de Camelia Popa, după un scenariu de Salex Iatma.

Distribuit de Videomix, filmul Pup-o, mă! a avut premiera pe 26 octombrie 2018, în cinematografele din toată țara.

Echipa Pup-o, mă! a plecat în această toamnă într-un turneu național, astfel că cinefilii vor avea ocazia să se întâlnească cu actorii și realizatorii filmului.