Noi, cei de la Flacăra Roșie, comuniști serioși, am analizat în cadrul Biroului Organizației de Bază, toate zvonurile despre succesorul Claudiei Boghicevici în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. Am aflat, din mai multe surse, că Falconeti a fost asaltat de cel puțin 4 supuși din PNL Arad, consilieri județeni, fiecare somându-l să-l (s-o) pună pe el (ea) vicepreședinte. Războiul între aceștia e dur de tot, așa că GIGI Falcă a decis să-l rezolve refuzându-i pe toți, punând ca vice un consilier județean de la UDMR.

Cică, s-ar fi înțeles cu Levente Bognar să pună unul de-al lui, care să și umble prin comunele cu populație maghiară, să-i convingă să-l voteze la europarlamentare. În schimbul prezumtivelor voturi, Celentano de Arad va garanta că va promova în Parlamentul European o Rezoluție care să interzică României ca în următorii 100 de ani să permită amplasarea unui Monument al Marii Uniri, la Arad.

Așa că, stimați tovarăși arădeni, nici la bicentenar nu vom avea monument! Că nea Relu Ardelean, președintele Asociației pentru Ridicarea Monumentului Marii Uniri la Arad a arătat arădenilor și întregii națiuni de ce e în stare…

Coarci BACI