Laura Dumitru, femeia despre care se spune că e iubita primarului Falcă, a cumpărat acțiuni la Clubul Activ

Întreaga presă din România vuia anul trecut preluând dezvălurile făcute de o revistă de cancan din București, paparazzi publicând mai multe fotografii cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, surprins că se caza alături de o femeie, cu care se și ținea de mână, la Hotelul Hilton din București. Despre doamna în cauză, Laura Dumitru, se vorbea de ani de zile că ar fi amanta primarului, și că inclusiv familia întâiului edil știe despre ce este vorba, dar nimeni nu a dovedit oficial până în anul 2018.

Citește și „Pastor” la Arad, „Don Juan” la București. Falcă, surprins de jurnaliștii bucureșteni de mână cu iubita prin Capitală | Foto

În Arad, Gheorghe Falcă  nu s-a afișat însoțit de doamna Dumitru, decât în locuri private, departe de ochii publicului larg, însă în București, Timișoara sau în străinătate acesta a fost surprins de mulți arădeni, care ne-au și trimis fotografii în momentele respective.

Însă, nu e treaba noastră să comentăm mai mult decât normal viața privată a primarului, căci până la urmă știe el ce și cum face ca să fie fericit.

Altul e subiectul acestui articol, deși considerăm că preambulul de mai sus era absolut necesar. Prietenii, cititorii, știu mai bine de ce…

Avem informații, confirmate din mai mute surse, că prietena primarului, Laura-Lavinia Dumitru, ar fi cumpărat un pachet de acțiuni în urmă cu câteva luni, iar acum se pregătește să mai cumpere alte acțiuni, astfel încât să ajungă să aibă pachetul majoritar al societății Blue Arctic SRL Arad, firmă care deține Clubul Activ, situat pe malul Mureșului, între Patinoar și spațiul unde se țin concursurile chinologice din municipiu.

Aceleași surse susțin că la sfârșitul săptămânii trecute, aceasta (ne referim la doamna Dumitru) ar fi organizat o întâlnire cu ceilalți asociați, întâlnire în care  s-ar fi decis schimbarea contabilei – probabil cea mai importantă persoană într-o societate pe care vrei să o controlezi „ca la carte”.

Până săptămâna trecută, Laura Dumitru deținea aproximativ 24,55 la sută din societate, însă, dacă sursele noastre sunt de încredere (și sunt!), țintește preluarea companiei.

Deocamdată nu am aflat suma pe care ar putea-o plăti pentru a controla aproape total Blue Arctic SRL, dar – spun sursele noastre – ar fi vorba de o sumă, în euro, cu șase zerouri.