În orașul care va da Europei un husar înaripat (să nu vă gândiți la Bognar Levi, deși la câte concesii face pentru eternul viceprimar, ai zice că și Falcă e ungur) în persoana lui Celentano de Didești, nu doar tencuiala cade, mai nou nici cortul unde se adună semnături pentru alegerile europarlamentare nu e în stare să se țină singur.

Nu știm ce s-a întâmplat la Podgoria, dar cortul progresiștilor stă semeț în ploaie și vânt, iar cel al popularilor s-a dărâmat. Să fie oare o estimare de exit poll, si cam atât a mai rămas din votanții de dreapta față de noul val de progresiști-marxiști-cioloșiști? Să fie un semn ceresc? Să fie oglinda perfectă a calității lucrărilor care s-au efectuat în Arad, pe banii arădenilor, bineînțeles, și parandărătul… parandărtul, acolo unde trebuia.

Dar, vorba arădeanului îndobitocit și care locuiește, mai nou, într-o comună mai răsărită situață între Oradea și Timișoara: nu-i bai că o furat, dar o și făcut ceva! De parcă o fi plătit ca să stea de-a ficea în Primărie și să ia salariul de pomană. Faină mentalitate au unii dintre semenii noștri, deci ne merităm soarta!

Noi, numa am zâs.

RRRomul CORTURAR