În urmă cu câteva zile a avut loc o întâlnire de lucru între membrii Patronatului Național Român, filiala Arad. Întâlnirea a fost una constructivă deoarece s-au discutat problemele cu care se confruntă mediul de afaceri arădean. Printre temele de discuție amintim lipsa forței de muncă, lipsa de viziune a guvernului față de mediul de afaceri românesc, în sensul în care ar trebui să faciliteze pentru societățile românești cu o vechime mai mare de 5 ani o dobândă preferențială pentru dezvoltare, ajutor de stat pentru firmele românești, cu scopul susținerii măririlor salariale și în mediul privat.

Au mai avut loc discuții pe marginea organizării Forumului economic internațional de la Arad, a III-a ediție. Acest forum oferă posibilitatea schimbului de idei, partajării soluțiilor, serviciilor și produselor dumneavoastră cu ceilalți participanți, atât companii românești, cât și internaţionale și descoperirii de noi oportunităţi de afaceri şi parteneri.

De asemenea, vom promova un model prin care să reprezentăm cu adevărat interesele oamenilor de afaceri, fiind deschis un dialog concret și productiv cu oamenii de afaceri locali.

La final, s-a luat decizia ca în maximum două săptămâni, Patronatul Național Român – filiala Arad să organizeze o întâlnire de lucru și cu participarea autorităților locale.

Președinte Patronatul Național Român filiala Arad, Demeter Ciprian (foto)