Ocupat până peste creștet (kă kapul și-l folosește doar la jmecherii) cu campanie electorală pentru Parlamentul European, Falcă, acest banal Celentano de Arad a pierdut șirul activităților și evenimentelor. Înainte de a trece la subiectul propriu zis dorim să vă informăm, dragi tovarăși comuniști, că GIGI a făcut-o de oaie la Brad, acolo unde a ținut o întâlnire populară ce se dorea campanie electorală. Numai că, spun comuniștii noștri de acolo, în loc de 250 – 300 de localnici la cât se aștepta să fie prezenți olteanul Falcă de Didești, în sală au fost circa 50!!!! de peneliști brădeni. Eșecul a fost salvat, că se poate spune așa, de cei circa 60 de arădeni (lingăi și „slugi nemernice”, angajați de-ai lui Falcă etc.) duși cu autocarele de la Arad! Că, deh, la Brad se trec virșli, ăia e la mare căutare, nu felia de pizza cu care se preumblă GIGI prin țară, pe la rumânașii mai sărăcuți, inclusiv la minte.

Revenind, într-una dintre zilele dinainte de Sfânta Sărbătoare Pascală, la Taverna Pecicană – locație ce găduiește hotelul, restaurantul și crama lui Traian Igaș, fost ministru de interne, acum simplu membru PNL (cine mai are loc de Gogu la partid!?) a avut loc un chef la vedere. Nu pe ascuns cum fac alții, se știu ei, îi știm și noi, dar nicio grabă. Sindrofie cu diverse bunătățuri locale (mezeluri, pită de Pecica etc.),  muzică populară și de petrecere (cum cine a cântat, Tinu, arădean de-al nostru) și multă, multă voie bună.

S-a chefuit, s-a mâncat, s-a dansat și, conform noului obicei, s-au făcut selfi-uri (adică s-a chipurit care cu care o vrut). Aici e baiul! Că, de exemplu, Gheorghe Seculici (nu știm de ce ne-a venit să scriem secsulici), socrul lui Falcă și cumătrul lui Băsescu, și Traian Igaș, ambii pediști cu vechi state de serviciu (Falcă era pe atunci țângălău pe la tineretul PD), s-au fotografiat cu deputatul Eusebiu Pistru, fost pedist și el, acum președinte al ALDE Arad! Faină treabă. Oare ce-o vrea să însemne asta, Ghiță dragă? Belirea belegerului și/sau începutul sfârșitului? Ai cam pierdut cârma, bace, că ți-au luat banii și puterea mintea. Dar, nu-i bai. Că tot ai reușit ceva: să aduci Aradul la stadiul de comună! O comună mai răsărită între Oradea și Timișoara. Că de Cluj nu are sens să vorbim.

Epurele Fekete   

 

1 COMENTARIU

  1. Ciurucurile tot ciurucuri raman , indiferent in ce partid s-ar afla sau s-ar muta .

Comments are closed.