Călinuț Bibarț, file de poveste cu viceprimari, s-a gândit să se bage și el în seamă și să ne arate, cu degetul, să spună cu gura lui cum ar veni, ce scăunele de 2 lei s-au cumpărat, și asta la preț de scaun rezistent, pentru sinteticul de pe arena ˝Motorul˝. Înarmat cu televiziunea de casă din Arad (dacă i se poate zice televizie), vicele ne-a arătat sutele de scaune rupte, a și luat o bucată și a constatat că este tare, deci cum mama lu’ proces verbal s-au rupt?

Păi, cum s-au rupt pot să-i spună zecile de suporteri care din toamnă încoace s-au accidentat sau măcar și-au rupt nădragii în ele. A trebuit să vină taifunul de la sud ca să se vadă și vicele dezastrului.

Soluții există, probabil firma de casă din Sebiș, specializată în băncuțe de fier forjat pentru Mețianu (cu 8500 de euro bucata) va propune ceva scaune mai solide la prețuri cum numai EuroFalcă știe să achiziționeze facă administație pentru cetățenii comunei Arad.

Chibițul

P.S. Nu cu multă vreme în urmă, consilierul local Gheorghe Săplăcan (PSD) s-a accidentat serios, fiind nevoie de intervenție chirurgicală, atunci când călcat pe un scaun. Oare el nu a votat bugetul (și) pentru scaunele de la terenul Motorul?  Dar  cum la Arad nu este opoziție…