Mașina socrului adjunctului Inspectorului șef, din cadrul IPJ Arad, comisar Cezar Iulius Șerbănică, a ars azi-noapte în jurul orei 22, în proporție de 80%. Autoturismul era parcat în lateralul casei, în localitatea Sântana din județul Arad. Focul a fost stins de către pompieri, care au fost chemaţi la faţa locului de proprietarul autoturismului, care în miez de noapte a observat că mașina era în flăcări.

Comisarul șef Cezar Iulius Șerbănică, care locuiește în aceeași curte cu socrul său, a luat în calcul ipoteza că incendiul să fi fost pus intenționat de o mână criminală, deși într-o măsură mai mică este valabilă și ipoteza ca focul să fi fost cauzat de un scurtcircuit.
Conform celor relatate de comisarul șef Cezar Iulius Șerbănică: „autoturismul nu a luat foc accidental„, este părerea ofițerului, care susține că a fost amenințat în diferite rânduri cu privire la faptul că a demascat ilegalitățile din județul Arad.
De asemenea, comisarul a precizat că există un conflict mocnit între actualul comandant al Poliției Arad și cei doi adjuncți ai Inspectoratului Județean de Poliție Arad.
Motivul pentru care polițistul ia în calcul, într-o măsură mai mică, varianta unui scurtcircuit este faptul că autoturismul a ars mai mult în partea stângă, în condițiile în care un scurtcircuit pornește de la baterie, care este situată pe partea dreaptă a mașinii.
Autoturismul marca BMW X3, din anul 2009 are cauciucul din partea stângă distrus în totalitate, după cum se observă în fotografii.
Autoritățile fac cercetări în acest caz.
Ciprian D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here