Doamne, cât de stupid poți fi, Iustinel Marinel Cioncănel (încă președintele Consiliului Județean Arad)! Auzi ce debitează din… putza gândirii autorul articolului, Andreea D., o angajată a CJA, deci subalterna lui Cionca și a lui Ando Andras, directorul și doctorul în comunicare – expertul în falimente al Aradului (vezi Observator, Jelen, West TV etc.). Andras Ando, cel care se vrea, dacă nu director la Muzeul Județean, măcar un directoraș, într-un loc călduț, plătit din bani publici.

Cât de ipocrit poți fi și cât de supuse îți sunt slugile, pardon angajații CJA, încât să te lauzi singur. Auzi, Iustinele, noi, comuniștii de la Flacăra roșie ne-am măsurat și am ajuns la concluzia că le avem de minim 26. Dar, dus – întors!!!!! Însă, cum tu nu le ai și nu le-ai avut niciodată (pleonasm) cu matematica (poate doar cu tabla adunării) și cu școlile, ce pretenții să avem? În curând îți vom publica mediile de la seralul pe care l-ai terminat (ne pufnește râsul) la câțiva ani după gimnaziu. Asta să vadă și arădenii cine e șăf mare peste județ, cel care comandă, taie și spânzură. Un semidoct. Apropo, Iustinele, te-a mai căutat dr.Dina, cel cu stenturile, cel care te-a făcut să-i cumperi sculele uzate moral. Dar nu pe de-a ficea, cum nici pe Ioțcu (celularul) nu l-a…. iertat (Moara cu Noroc știe).

Cât despre slugile tale de la Comunicarea de la CJA, măcar să se semneze cu alte nume, că altfel vă faceți de cacao.

Foto: facebook (vestic.ro)

P.S. Pe când se vor face publice inventarele de la Județean? Sau vă e frică sau sunteți pe-o mână. Sau din două, amândouă?