Această falsă voluntar, autointitulată președinta Fundației Cetatea Voluntarilor, este pe cale să-și îndeplineescă scopul. Personal, nu al fundației și al voluntarilor care au crezut în mucna patriotică pe care au depus-o și în adunarea de fonduri pentru copiii nevoiași ai Aradului. Și pentru prevenirea consumului de droguri în rândul adolescenților, în primul rând. Nimic mai fals. A muruit niște pereți la Spitalul Județean, cu neamul ei plătit din banii donatorilor, și-a făcut publicitate cât casa – or, acest gen de ajutor trebuie să rămână anonim, totul pentru a-și face un nume și o prestanță, crede ea.

Individa, perfidia din ea a mers până acolo încât să ignore faptul că frații ei, bună parte din ei, Nyeki, sunt cercetați și sunt sub control judiciar pentru trafic internațional de droguri de mare risc (artificiale). Deci, pui lupul paznic la o stână de oi? De ce se ascund toate aceste lucruri care, de fapt, au fost mediatizate de o parte a presei pe care ea nu o controlează! Financiar vorbind. Asta doar organele de cercetare pot da un răspuns.

ana maria popa, (scris cu litere mici), a Aradului își continuă seria mârșăviilor cu bani proveniți din sponsorizări, inclusiv sau mai ales de la instituțiie publice. Asta, de exemplu, sub atenta oblăduire a lui Iustinel Marinel Cionca, președintele CJA Arad, care îi acceptă, fără să cilpească, tot ceea ce i se bagă sub nas (cam târziu, la etatea ta, Iustinele, era cazul să te înveți măcar cu mirosul, dacă nu cu gustul). Unde este inventarul sculelor (ca să nu zicem altfel), dotărilor efectuate de către Nyeki Ana Maria? De ce nu apar niciunde în contabilitatea SJU Arad?

Bine că apar și vor mai apărea în inventar sculele medicale ale felcerului Dina de la Timișoara, ejaculat de la Pădurea Verde și de pe la Constanța (din câte știm). Și care s-a umplut de bani pe seama fraierilor de arădeni (Wiener, nici tu nu ești pe dinafară de subiect!) Dar, despre traseul doctorului Dina vom reveni cu documente, că le avem. Dar și cu altele despre Spitalul Județean Arad, ograda proprie a Anei Maria Nyeki (a se citi trafic de stupefiante, Silvester etc.).

B. ULĂU 

 

1 COMENTARIU

  1. ” imi pare bine” sa vad scrise aceate randuri. Care e problema noastra de fapt. Stim sa cautam lucruri rele ( daca sunt adevarate sau nu) – de ce sa nu mearga barfa mai departe – dar nu ne uitam la realizarile acestei doamne. Cum e, cum nu e, a facut ceva ( cum a stiut si cu cine a putut) pentru spital, pentru copii, pentru drogangii si altii. Voi ce ati facut? Ati cautat si ati scobit ce sa scrieti despre ea.

    Felicitari Flacara Rosie pentru interesul pe care il dati pentru acest oras. Fara stirea asta cred ca s-ar fi prabusit Aradul.

    Nu conteaza nimica in lumea asta, numa sa injosim lumea.. Perfect! Lasa ca sunteti voi toti curati, cinstiti si sariti in ajutor la oricine.. Vii nu judecati.

    Sa va fie rusine!

    De ce nu scrieti despre politicienii care au bagaj in spate.. Ah scuze, toata lunea va cunoaste si vi frica sa nu va stinga „Flacara”. Bravo mah.. Sunteti cei mai tari ( ironic scriu daca nu pricepeti)

Comments are closed.