Prin decizia Geaninei Pistru, Contesa de Hășmaș, șefa peneleului arădean, la întocmirea prematură a listelor pentru alegerile locale și parlamentare, s-a creat o stare de confuzie la nivelul PNL. După cum știți, înainte de publicarea listelor cu candidații la ambele amândouă alegeri, s-au făcut la nivelul întregii țări, pe județe, un sondaje de opinie. La fel și la Arad. Numai că aici, la PNL Arad, din ordinul direct al Contesei nu s-au respectat rezultatele sondajului de opinie! Dimpotrivă.

Cu toate că, la funcția de candidat de primar la alegerile locale din iunie, pe primul loc a ieșit Călin Bibarț, actualul primar (de conjunctură, ce-i drept), PNL Arad l-a anunțat pe Sergiu Bâlcea, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, ca și candidat al acestui partid condus, din umbră și discreționar de Contesa se Hășmaș.

Fapt care i-a revoltat, și pe bună dreptate, pe liderii județeni din țară ai PNL. Păi, de ce s-au mai făcut sondaje, de ce s-a cheltuit o cocie de bani, atâta vreme cât fiecrae face tot ce vrea puțulica lui?

Și încă ceva: pe lista de deputați a PNL Arad, pe poziția a doua figurează Geanina Pistru. INCOMPATIBILA Geanina Pistru, pentru că ea nu mai are voie, conform legii, să fie aleasă într-o funcție publică (conform Agenției Naționale de Integritate).

Geanina, crede-ne că este adevărat ce zicem, nu privi în prevederile legale doar ceea ce îți convine, uită-te la trunchiul legii… așa cum te uiți la Sergiu Bâlcea, pe care l-ai mai făcut de miraz, din nou.

Deci, pe mâna cui vor merge liberalii arădeni la alegerile pentru primar: pe mâna celui pe care l-au votat la sondaj sau pe mâna Geaninei?

Sonda Lamda