Că așa este în Arad. Mai ales la organizația județeană a PSD. După ce, în urmă cu câteva ore, Ciolacu, președintele PSD, a dizolvat toată conducerea organizației, în frunte cu președintele Dooorel Căprar (cam târziu, dar mai bine decât niciodată), l-a și numit ca președinte interimar pe unul din Hunedoara. Ne cerem scuzele de rigoare, însă nu știm cum îl cheamă și, drept să vă zicem, nici nu ne prea interesează. Că suntem obișnuiți ca în fruntea acestui partid să fie, în ultimii ani, șefi de peste tot, numai din Arad nu. De fapt, l-am văzut pe Căprar de ce e în stare și, credeți-ne mai bine altul, din haltă comună mai răsărită. Că nici Hunedoara nu e cu două părechi de boașe. Ba chiar mai jos decât comuna Arad.

Că virgulă Căprar trebuia schimbat am mai zis-o cu multă vreme în urmă. Nu că am fi avute ceva cu el, însă în partid de talia PSD merita ceva mult mai bun în Arad. Un contracandidat serios pentru Falcă și PNL. Nu un asociat, cu ghilimelele de rigoare. Dar, asta, e. Vorba românului, mai bine mai târziu…

Baiul e altu, pe care l-a sesizat unii, de acum foști colegi de partid de-ai lui Căprar, ce va face Dooorel de-acum încolo. Cariera politică și-a ratat-o singur, în afaceri a trădat etc. I-a rămas familia actuală (că are la activ câteva divorțuri și copii). Unii spun că nu trebuie să ne cordească grija pe noi, că și-a pus deoparte. Ce? Două dosare penale?

Nu vrem să vă mai tulburăm mintea, însă nici actuala soție, șefă la Ambulanță, nu ar fi fost numită cu respectarea legii.

Ica RUS