Mircea Beuran, ilustrul profesor univ.dr., medic de talie mondială, aflat acum în detenție dar și în atenția presei de scandal din România, este mic copil față cobreslații lui din Arad. Se zice că omul ar fi luat 10.000 de euro de la o fofoloancă, scuzați expresia academică, să o facă pă individă asistent universitar. Că mulți bani se câștigă în învățământul, fie el și superior, din România.

Fix pix, vă zicem noi, comuniștii de la Flacăra Roșie. Asta, zece mii de euro, la nivelul ăla nu e șpagă, e taxă de șmecher! Sau de fraier. Că nu i-a tăcut fofoloanca de gură celei care a solicitat și a plătit banii, este altceva. Poate a fost pusă de către cineva căruia Beuran îi strica jocurile. Mai știi? Dar, să stai gâbă, să mai dai și bani, pentru ca apoi să reclami este prea de tot.

De ce nu se interesează nimeni cât costă un post de medic la Spitalul Județean Arad? Câți bani trebuie să dai, sau mai bine zis să dea părințiii (majoritatea angajați în sistem, ca să nu le zicem medici ) ca pupila lor în care au investit zeci de mii de euro la Goldiș, să prindă vreun post de medic rezident su ce-o mai fi pe acolo? ZECE mii de euro e pistol cu apă, credeți-ne. Eventual dai șpaga asta că ai pile, că ești medic sau alt șef pe spitale, și vrei ca și copilul tău să fie doftor. Sau ești omul, sau oama lui Iustin Cionca, șeful (și) peste spitalele din Arad.

Din păcate, toată lumea medicală știe, vorbește – dar doar sub protecția anonimatului. Nimeni nu-și asumă răspunderea. Că așa suntem noi arădenii, bățoși, dar fără folos.

Domnule Cionca, știți ceva despre această chestiune? Sau (sigur, zicem noi) sunteți părtaș?

Apropo, stimați comuniști, știți cât câștigă un medic (nu toți!), pe lângă salariul baban pe care îl primesc? Ziua, noaptea, gărzi cu asitentele etc.la spital? Plus restul de la cabinetele particulare. Că la ei ziua e făcută din 48 de ore!

Doctorașul în GENECOLOJII      

1 COMENTARIU

  1. Despre cele 14 ha teren intravilan de langa Selgros, tot ai d-lui Cionca nu spun nimeni nimic ?? Stiti la cat e evaluat un ha in zona ? Va spun eu 800.000 -1.000.000 de euro.
    Da ma gandesc la raspuns, este teren mostenit de la…
    Judetul asta e condus de PNL ( PDL) de mai mult de 12 ani si e ingrozitor ce coruptie a generat.

Comments are closed.