Daaaa. Și încă de multă vreme, de când Dooorel Căprar, pardon Domnul Deputat Dooorel Căprar a uitat să mai coboare de pe bină, la pulimea pe care o consideră excelența sa. De pe scena pe care l-au ajutat o parte dintre arădeni (pesediști) să urce. Dar, numai mâine nu-i poimâine, atunci când vor avea loc alegerile la PSD Arad și când Căprar își va lua adio de la organizație și politică. Sau, mai bine zis, care politică, pentru că șoferul din el nu știe să-și scrie bine numele, darmite să facă politichie.

Acum, PSD Arad are (încă) o mare șansă. Pe baza scandalurilor care par a nu se mai termina la PNL Arad, la Falcă și acoliții săi (nu toți membrii), Căprar și câți au mai rămas în PSD tac din gură, stau pe dosul lor și se ling pe instrument, ca Max pe ștromelungă. Nu profită deloc de greșeala adversarului politic. Dimpotrivă, am zice. Le face jocul celor de la PNL și nu numai. Păi, cum a procedat Căprar până acum, nici nu e de mirare că nici un actual, era să zicem pesedist, individ aciuat pe la partid nu are corajia să ridice capul din pământ. Darminte vocea.

Vedeți, stimați comuniști arădeni, de ce Aradul a devenit o banală comună? Pentru că Falcă și al său PNL nu au niciun fel de opoziție! Sunt pe-o mână cu PSD, cum ar veni. Dar, că întotdeauna există un DAR, nimic nu este veșnic, iar când scroafa e aproape moartă în coteț…

DE LAS USR