Într-una din zilele trecute, la redacție am primit din partea… cuiva, cunoscătoare a fenomenului și luptătoare împotriva lui, următoarele:

Mi se pare absolut incredibil de prefacută aceasta Ana-Maria Nyeki (Popa) sau cunoscuta ca Ana voluntara de la Cetatea Voluntarilor Arad! Fratele ei Nyeki Ciprian a fost arestat în 2011 pentru trafic de droguri iar ea în 2013 face emisiuni, se preface că nu știe about nimic. Mi se pare absolut incredibil! Cum poți să fi așa o scursura umană? Așa o mizerie de om?!? Cum?!? Aceasta femeie a calcat pe cadavre să ajungă sus,a reușit datorită oamenilor cu sufletul mare care au dorit o schimbare în acest oraș! Dar aceasta „doamnă” este decât o profitoare, o hoată! Oameni buni dacă doriți sa faceți un bine, îl faceți singuri cu mâna dvs, nu îmbogățiți tot felul de oameni perfizi și profitori. Pe site-ul Jurisprudența puteți verifica și singuri ce sa întâmplat în 2011 cu Ciprian Nyeki! Oameni buni, documentați-vă înainte să dați bani, care ajungi tot la traficanți!!!

 

În urmă cu 2 ani i se cerea doamnei Anamaria Nyeki Popa să justifice sumele încasate și cheltuite. Nici până în zi de azi nu s-a primit un răspuns clar. Deci oameni buni, fiți atenți unde va donați banii! Cineva se poate îmbogății pe urma dvs!

 

”Ciprian Nyeki, fratele Anei Maria Nyeki (Popa) de la Cetatea Voluntarilor Arad”:

 

Nyeki Silvester, fratele Anei Maria Nyeki (Popa) de la Cetatea Voluntarilor Arad. A se observa ce este pe blatul de la bucătărie”:

 

Cam asta ar fi pentru astăzi, dragi tovarăși și pretini. Însă, cum cazul este de-abia la început… vă mai spunem doar că Sylvester Stăloașoni acasă, în arest la domiciliul. Chiar dacă este inculpat într-un dosar de consum și trafic de droguri de mare risc, artificiale!

Dar când cure banu… Iată dovada! Când fac bani îi fac cu sacu, merge drogu la băiatu.

Comunistul narcoman

1 COMENTARIU

  1. Postatorul de unde stie ca Nyeki Anamaria ,devalizeaza’ donatiile? Daca fratele cuiva are probleme cu justitia,nu se extinde vina pe toata familia.Daca stie ceva concret,sa depuna materialele la Parchet.Altfel,pornind de la prejudecati,putem ,analiza’ toti cetatenii care sunt de notorietate.Indiferent de ce „hram” poarta.

Comments are closed.